Mai sunt în care ai TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

Detalii
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Diana. Povestea unei prințese spusă de ea însăși 9786067939750
Diana. Povestea unei prințese spusă de ea însăși

Diana. Povestea unei prințese spusă de ea însăși

de Andrew Morton

Titlu apărut în colecția Corint Istorie la Corint

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 22.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

 În 1992, când această carte a apărut pentru prima oară în Marea Britanie, publicul nu a acordat prea multă atenție faptului că prințesa de Wales a participat ea însăși la elaborarea ei. Se poate spune chiar că a fost privită cu neîncredere și luată în derâdere de mulți. Cu timpul însă, tocmai această implicare a celei alintate de presă și de cei care au simpatizat-o Lady Di a atras aprecierile cititorilor de pretutindeni.

După 25 de ani de la moartea sa în urma tragicului accident petrecut la Paris, personalitatea Dianei continuă să captiveze. Această variantă revizuită a biografiei scrise de Andrew Morton cuprinde materiale și considerații noi cu privire la moștenirea spirituală lăsată de cea supranumită „prințesa poporului”, ca și la însemnătatea ei pentru casa regală britanică. 

Tehnicile performante de redare și analiză a sunetelor au permis descifrarea pasajelor care abia se pot auzi în discuțiile înregistrate în urmă cu trei decenii și care nu apar în prima ediție a cărții. Pe parcursul lor, Diana dă amănunte despre o serie de aspecte legate atât de viața sa personală, cât și de calitatea ei de membră a casei de Windsor – raporturile sale cu regina, căsătoria nefericită cu prințul Charles, relația dintre acesta și Camilla, bulimia care a chinuit-o, tentativele de sinucidere – dar și despre fericirea de a fi mamă și dorința ei de a duce o altă viață, departe de privirile indiscrete ale presei aflate în căutare de senzațional.

Lucrarea biografică a lui Andrew Morton a avut, de-a lungul timpului, o influență hotărâtoare asupra imaginii pe care publicul larg și-a format-o despre monarhia britanică. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrew Morton

Traducător: Alina Bâltâc

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786067939750

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Corint

Pagini: 480

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 

Opinii editoriale

„Cel mai bine documentată carte scrisă vreodată despre familia regală.”

The Sunday Times

„Autorul reușește să plaseze faptele Dianei în context și să prezinte o imagine echilibrată a acestei memorabile personalități.” 

Publishers Weekly
Andrew Morton
autor

Andrew Morton este un biograf de faima mondiala, bucurandu-se de o larga...

vezi autor