TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Călătoria către sine VE-IDY-CLTOCS-17-N-001
Călătoria către sine
Vezi
galerie

Călătoria către sine

de Irvin D. Yalom

Titlu apărut în colecția Memorii. Vellant la Vellant

Id: #251095

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dacă psihoterapia ne dă șansa unei „existențe examinate”, atunci volumul autobiografic - Călătoria către sine - al lui Irvin D. Yalom ne oferă ceva în plus. Imaginea de cealaltă parte a oglinzii, parcursul psihoterapeutului, cu încercările, cu punctele de cotitură, iubirile și îndoielile, dar și momentele de „Evrika!”. Yalom se dezvăluie cititorului prin acest demers introspectiv curajos și profund umanist: psihiatrul, asemeni tuturor, traversează aceleași distanțe în drumul către sine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Irvin D. Yalom

Traducător: Florin Tudose

Data apariției: aprilie 2022

ISBN: 978-606-980-171-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: curaj, terapie

Editura: Vellant

 

Din blogul Cartepedia

Dragoș-Andrei Preutescu Dragoș-Andrei Preutescu

,,Nu foarte mulți psihoterapeuți se pot lăuda că viața lor a fost o continuă căutare a sinelui. De fapt, cum poți ajunge la sine? Irvin Yalom mărturisește că întotdeauna a căutat sensul vieții printre o......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Sunt un începător al vârstei de optzeci și cinci de ani. Uneori accept ideea că bătrânețea ar trebui să fie un timp de odihnă, liniște și reflectare împăcată. Totodată, știu că încă mai există sentimente turbulente din tinerețea mea care continuă să amenințe că vor ieși la suprafață imediat ce încetinesc ritmul. Am citat mai devreme cuvintele lui Dickens: „Întrucât, apropiindu‑mă de‑acum tot mai mult de sfârșit, mă deplasez într‑un cerc tot mai aproape de început.“ Sunt cuvinte care mă bântuie. Simt tot mai mult forțele care mă trag înapoi spre începuturile mele.”

Irvin D. Yalom
Irvin D. Yalom
Irvin D. Yalom
Autor

Irvin D. Yalom s-a născut la 13 iunie 1931, la Washington, într-o familie de emi...

vezi autor