TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Băieţii din barcă PB-DJB-BIEIDB-19-N-001
Băieţii din barcă
Vezi
galerie

Băieţii din barcă

de Dan Brown

Id: #317850

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La Olimpiada de la Berlin, din 1936, nouă băieți, proveniți din familii de muncitori din vestul american, reușesc, la sfârșitul unei curse infernale de canotaj, să câștige medalia de aur, sub privirile furioase ale lui Hitler și ale miniștrilor săi.

Daniel James Brown spune povestea incredibilă a echipei americane de 8+1 la canotaj care, în peisajul dezolant al Marii Crize economice și în primii ani de ascensiune a nazismului în Europa, reușesc să arate lumii întregi ce înseamnă curajul, hotărârea și optimismul unei echipe în care fiecare luptă pentru cel de alături. Cartea s-a aflat timp de doi ani în topul clasamentului New York Times.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dan Brown

Traducător: Smaranda Nistor, Mihaela Sofonea, Daniela Fudulu

Data apariției: 2019

Titlu original: The boys in the boat

ISBN: 978-606-948-433-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 408

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pilot books

 

Opinii editoriale

"Mă regăsesc perfect în trăirile protagoniștilor acestei cărți plină de energie, optimism și inspirație. Așa cum simte, într-un fel misterios, Joe Rantz, „barca” băieților nu este doar ambarcațiunea și echipajul. Este munca întregii echipe din spatele lor, este un vis îndeplinit prin multă ambiție și perseverență și este, mai ales, un spirit aparte: acela de a trage împreună pentru un obiectiv asumat."

Ivan Patzaichin

"Cu vâslele tăind apa, „băieţii din barcă” se iau la trântă cu istoria, cu prejudecăţile lumii şi cu greutăţile zilei: foame, boală, deziluzie, criză, cenzură. Cu siguranţă, o formidabilă aventură pentru cititori. Băieţii din barcă nu se citeşte, se devorează. De ce? Fiindcă în Daniel James Brown par să-şi fi dat întâlnire J. R. Moehringer, Ring Lardner şi Ernest Hemingway."

Radu Paraschivescu

"Opt studenți, conduși de o echipă de antrenori cu metodă, au reușit să-l învingă pe Hitler la el acasă, la Olimpiada din 1936. O poveste superbă despre leadership, followership și fellowship."

Ascendis
Dan Brown
Dan Brown
Autor

Dan Brown s-a născut pe 22 iunie 1964 şi a crescut în Exeter, New Hampshire, SUA...

vezi autor