TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
3096 de zile HU-CMH-3096DZ-20-N-001
Vezi
galerie

3096 de zile

de Natascha Kampusch, Heike Gronemeier, Corinna Milborn

Titlu apărut în colecția Memorii | Jurnale la Humanitas

Id: #313908

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Povestea tinerei răpite la 10 ani, ținută captivă vreme de 8 ani
 

Descriere produs

În dimineața zilei de 2 martie 1998, o fetiță de zece ani este urcată cu forța într-o furgonetă albă. Câteva ore mai târziu, zace înfășurată într-o pătură pe podeaua rece a unei pivnițe. În jur e beznă, iar aerul are un iz stătut. În această temniță, de nici cinci metri pătrați, nu departe de Viena, Natascha Kampusch va trăi în următorii opt ani și jumătate, ruptă de lume. Răpitorul ei este singura persoană cu care are contact. O va supune unor chinuri greu de închipuit. În vara anului 2006 Natascha reușește să fugă și să-și împlinească promisiunea pe care și-o făcuse încă din prima zi a captivității.

 

Această carte este prima mărturisire completă despre experiența teribilă căreia a trebuit să-i facă față un copil. Natascha Kampusch vorbește cu curaj și demnitate despre copilăria ei dificilă, despre prizonierat, despre torturile fizice și psihice. Totodată, ne dezvăluie și cum a reușit să-l împiedice pe făptaș s-o distrugă, într-o situație fără speranță. Este povestea unei luptătoare, care a îndurat un coșmar de neimaginat, dar care nu s-a lăsat învinsă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Natascha Kampusch, Heike Gronemeier, Corinna Milborn

Traducător: Cristina Cioabă

Data apariției: iulie 2020

ISBN: 978-973-506-878-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: curaj, pericol, supraviețuire

 

Opinii editoriale

 „Profundă, onestă și absolut lipsită de autocompătimire… Natascha Kampusch este remarcabilă nu doar pentru curajul cu care povestește chinurile prin care a trecut, ci și, mai ales, pentru forța lăuntrică ce răzbate din mărturia ei și care s-a dovedit în final de neînvins.”

Sunday Times

„O analiză extraordinar de complexă a celor opt ani de captivitate.”

The Guardian