TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume BO-MLT-PRMIND-20-N-001
Vezi
galerie

Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume

de Mary L. Trump

Id: #317394

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume nu este singura carte scrisă despre Donald Trump, dar este singura carte despre președintele Statelor Unite care a fost scrisă de o persoană din interiorul familiei Trump, nepoata președintelui, cu un doctorat în psihologie clinică.

„Nimeni nu știe mai bine decât o rudă cum a devenit Donald ceea ce este. Din păcate, aproape toți păstrează tăcerea, din loialitate sau teamă. Pe mine nu mă oprește nici una, nici cealaltă. Pe lângă informațiile din sursă directă pe care le dețin ca nepoată a lui Donald, fratele tatălui meu, viziunea mea este și una clinică, instruită, de psiholog. Prea mult și niciodată destul este povestea celei mai vizibile și mai puternice familii din lume. Iar eu sunt singura care poartă numele Trump și este hotărâtă să o spună.”

Pe lângă un portret minuțios construit al președintelui, autoarea a făcut declarații șocante în carte, cum ar fi fraudarea admiterii la facultate de către președintelele Statelor Unite. Cartea Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume este, printre altele, o colecție exhaustivă a traumelor, relațiilor distructive și a combinației tragice de abuz și neglijență din familia Trump.

Este singura carte despre Donald Trump care a doborât recordurile editoriale: s-a vândut în aproximativ 1 milion de exemplare în prima zi și a fost în topul vânzărilor de pe Amazon în prima săptămână după publicarea sa în Statele Unite.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mary L. Trump

Traducător: Maria Ilaria Dosei

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 9786069008942

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 286

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Mary L. Trump
Mary L. Trump
Autor

Mary L. Trump este fiica lui Fred Trump Jr., fratele mai mare al lui Donald Trum...

vezi autor