TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tot deodată
Vezi
galerie

Tot deodată

de Bill Nye

Titlu apărut în colecția Yaa! la Curtea Veche

Id: #375285

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să-ți activezi mintea și curiozitatea creatoare pentru a rezolva orice problemă
 

Descriere produs

Tot deodată este în primul rând o autobiografie scrisă cu mult umor și empatie. Bill Nye se întoarce în timp până în copilărie, când s-a îndrăgostit de știință. Ne povestește cum a descoperit că ea poate fi nu numai o delectare spirituală, ci și un lucru foarte practic care, cel puțin o dată, i-a salvat viața.

 

Cu stilul său amuzant de a aborda problemele, aerul nonșalant și nelipsitul papion, BILL NYE este eroul oricărui tocilar. Mai mult, datorită unora ca el, a fi tocilar e în ultima vreme un motiv de mândrie. Să aparții acestei tagme, din care au făcut parte nume ilustre precum Newton și Einstein, e o dovadă de curaj, fiindcă nu‑i ușor să scapi de fascinația unor teorii ispititoare, dar neverificate. Uneori trebuie să depui eforturi uriașe ca să ajungi la adevăr, iar acesta ar putea… să nu-ți convină.

 

Nu în ultimul rând, cartea lui Bill invită la acțiune: împotriva prejudecăților, a fanatismului și pentru un viitor mai bun. Deviza ei este: să facem totul pentru a schimba lumea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bill Nye

Traducător: Iustina Cojocaru

Data apariției: iunie 2021

Titlu original: Everything All At Once

ISBN: 9786064408914

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: copilărie, curaj, umor

 

Opinii editoriale

Bill Nye a insuflat pasiunea pentru știință unei întregi generații. Iată încă o rețetă care te învață cum să-ți pui energia la bătaie ca să salvezi lumea. Eu mă bag. Tu ce zici?

Neil de Grasse Tyson

Ca Sagan înaintea lui, Bill Nye este un povestitor înnăscut. În Tot deodată, întrețese știință, istorie, politică și minunate povești personale într-un extraordinar tratat despre lume și locul nostru în ea. Citește această carte și pune umărul la schimbarea lumii!

Michael E. Mann, climatolog și geofizician american

Cei mai buni profesori – în școală și, mai târziu, în viață – înțeleg că învățatul nu se face băgându-le adevărul pe gât elevilor exasperați. Nimeni nu înțelege asta mai bine decât Bill. Dacă ai o problemă cu Bill, Bill, Bill, e ceva în neregulă cu tine. Iar dacă nu-ți place cartea asta, înseamnă că pur și simplu ai rea-voință.

Michael Naidus, producătorul emisiunii Bill Nye Saves the World

Bill Nye e mai mult decât Tipu’ cu Știința. E Tipu’ Care Gândește, fiindcă ne arată cum procesează creierul informația înainte să producă idei. Știi acele jocuri despre care se spune că sunt pentru copii de toate vârstele? Cartea asta e unul dintre ele.

Questlove, muzician american

Bill Nye ne reamintește de ce rămâne înaltul prelat al tocilarilor cool, care își împărtășește nestăpânita curiozitate și pasiunea pentru știință pagină cu pagină. Începând din perioada în care îi idolatriza pe Carl Sagan și pe Steve Martin și trecând în revistă succesele din televiziune și de la Societatea Planetară, precum și militantismul în privința schimbărilor climatice, Bill scrie clar și cu o viziune atotcuprinzătoare, chemându-i la arme pe toți cei care vor să schimbe lumea.

Heather Berlin, specialistă în neuroștiințe
Bill Nye
Bill Nye
Autor

Bill Nye (n. 1955) este un comedian și prezentator de televiziune american cunos...

vezi autor