TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Obsedata GA-ALB-OBSEDA-21-N-001
Obsedata
Vezi
galerie

Obsedata

de Allison Britz

Titlu apărut în colecția Young adult must read la Gama

Id: #373294

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Până în clasa a zecea, Allison Britz a dus o viață confortabilă, într-un orășel idilic. Era o elevă bună, implicată în numeroase activități extracurriculare, care avea mulți prieteni și niște părinți iubitori. Dar, după ce s-a trezit dintr-un coșmar în care fusese diagnosticată cu cancer cerebral, a devenit convinsă că visul era un avertisment. Allison simțea că trebuie să facă orice pentru a opri cancerul să devină realitate. A început prin a evita crăpăturile din asfalt și a ajuns, nu după multă vreme, să-și numere pașii cu voce tare. Incapabilă să se comporte „normal”, Allison cea altădată populară a devenit un pária. 

În cele din urmă, și-a îngăduit să ceară ajutor și a fost diagnosticată cu tulburare obsesivcompulsivă (TOC sau OCD). Această biografie curajoasă urmărește declinul lui Allison și, apoi, ieșirea plină de speranță din nou la lumină.

 

"Simt o durere surdă adânc în țeastă. Închid ochii de durere, iar cuvintele îmi apar în minte ca pe burtiera galbenă a știrilor senzaționale: Crăpăturile
cauzează cancer cerebral. Îmi acopăr urechile cu palmele și mă prăbușesc pe trotuarul călduț. Prin durerea radiantă, simt cum răzbate același gând, la nesfârșit: Crăpăturile cauzează cancer cerebral. Crăpăturile cauzează cancer cerebral. Crăpăturile cauzează cancer cerebral."

 

Cartea face parte din colecția „MUST READ-YA” și este recomandată copiilor de 14 ani. În colecția MUST-READ YA vor apărea bestseller-uri cu teme contemporane, sensibile, emoționante, care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui adolescent.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Allison Britz

Traducător: Ella Vornicu

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9786060561095

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama