TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O prințesă americană. Povestea de dragoste dintre Meghan Markle și Prințul Harry CO-LEC-OPAPDD-19-N-001
Vezi
galerie

O prințesă americană. Povestea de dragoste dintre Meghan Markle și Prințul Harry

de Leslie Carroll

Id: #261066

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Anglofilă declarată și mare admiratoare a familiei regale britanice, scriitoarea Leslie Carroll a fost cucerită, asemenea milioanelor de romantici din lumea întreagă, de povestea de iubire dintre Meghan Markle și Prințul Harry.

Pornind de la mărturii ale apropiaților celor doi îndrăgostiți, de la documente istorice și de familie, autoarea reușește să întocmească un portret deopotrivă complex și fermecător al celui mai mediatizat cuplu princiar al momentului, realizând în același timp și o incursiune în istoria monarhiei și a etichetei britanice.

Născută și crescută în Los Angeles, dintr-un tată cu origini germane, engleze și irlandeze și o mamă ai cărei strămoși au fost sclavi, Meghan a fost întotdeauna mândră de moștenirea sa, pe care nu s-a sfiit niciodată să o declare. Una dintre cele mai iubite vedete de televiziune datorită rolului interpretat în serialul Costume, Meghan este și o neobosită susținătoare a cauzelor caritabile, pasiune care, de altfel, a și apropiat-o de viitorul ei soț. Chipeș, charismatic, patriot, rebel, Prințul Harry rămâne unul dintre cei mai populari membri ai familiei regale britanice. Acum, pare gata să se cumințească alături de celebra sa soție, care a obținut tot ce și-a dorit în două domenii: actorie și filantropie.

Va reuși oare Meghan să se ridice la înalțimea noului său statut, va fi la fel de încapățânată în a-și susține propriile idei sau se va lăsa îmblânzită de regulile de la Curte?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Leslie Carroll

Traducător: Alina Bâltâc

Data apariției: martie 2019

ISBN: 978-606-793-580-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Leslie Carroll
Leslie Carroll
Autor

Leslie Carroll, născută la New York, este autoarea a douăzeci de cărți (și a col...

vezi autor
Alina Bâltâc
Alina Bâltâc
Traducător

Alina Bâltâc este redactor de carte, jurnalistă și traducătoare. A terminat Facu...

vezi autor