TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Messi. Povestea băiatului devenit legendă PP-LUC-MEPBDL-19-N-001
Messi. Povestea băiatului devenit legendă
Vezi
galerie

Messi. Povestea băiatului devenit legendă

de Luca Caioli

Titlu apărut în colecția iBall la Preda Publishing

Id: #265157

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce poţi să mai spui despre Leo, după ce îl vezi jucând? Singurul lucru rămas de spus este că Messi e pur şi simplu cel mai bun. Şi aceasta este o concluzie unanimă. Atât de general acceptată încât, pentru prima data în istorie, mass-media engleză şi cea argentiniană sunt de acord, ambele folosind cuvântul rege pentru a-l descrie. Trăiască regele, titrează Olé, aluzie la dragostea pe care o au britanicii pentru familia regală, în timp ce Sunday Times publică titluri precum Domnia Regelui Messi. În 2009, când fusese deja încoronat Rege al Europei, un fan din Valencia a fost îndeajuns de îndrăzneţ încât să încerce să îi atribuie titlul de rege al Spaniei – chiar în faţa regelui Juan Carlos.

 

În vârstă de 26 de ani, Lionel Messi este considerat, de numeroşi analişti, cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. În 2009, 2010 şi 2011 a primit Balonul de Aur, egalând performanţa lui Michel Platini, singurul jucător din istorie care reuşise să câştige, până în acel moment, trei baloane de aur consecutive. În 2012 depăşeşte acest record, fiind singurul jucător din istorie care câştigă al patrulea Balon de Aur consecutiv.

 

Messi este un portret revelator al unui fotbalist rapid, ingenios şi uluitor. Caioli dezvăluie, prin declaraţiile în exclusivitate ale părinţilor, familiei, antrenorilor, colegilor, dar şi ale lui Messi însuşi, un personaj complex, extrem de talentat dar şi modest, jucător genial dar şi om remarcabil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Luca Caioli

Traducător: Ana-Maria-Nicoleta Mitrofan

Data apariției: octombrie 2019

Titlu original: Messi

ISBN: 978-606-896-516-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing