Descriere produs
În culmea gloriei, a plecat la București, în 1996, unde viața l-a pus la încercare, dar i-a oferit și recompense.
De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, om de televiziune, proprietar de restaurante și consultant internațional de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul îl știe de la televizor, iar pasionații de mâncare, din restaurante, se află un om sensibil, meticulos, hotărât, un bun dascăl, un fiu, tată, prieten.
„Încet-încet am învățat bucătăria [...]. E ca atunci când te îndrăgostești, când petreci timp cu o fată și începe să îți placă tot ceea ce zice și face.” – Joseph Hadad
Detalii produs
ISBN: 978-606-44-0345-2
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 172
Limbă: Română
Dimensiuni: 13x20 cm
Hârtie: 80g/m
Editura: Curtea Veche
Teme: curiozitate, pasiune
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Biografii, memorialistică, publicistică și eseuri >> Cărți Biografii