TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Elizabeth Taylor - Vis de glorie. Primii zece ani la Hollywood UN-TIN-ETVDGP-17-N-001
Elizabeth Taylor - Vis de glorie.  Primii zece ani la Hollywood
Vezi
galerie

Elizabeth Taylor - Vis de glorie. Primii zece ani la Hollywood

de Tino Neacșu

Id: #250594

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

A fost numită vreme de decenii cea mai frumoasă femeie din lume. Dar nu frumusețea i-a adus celebritatea universală, ci uriașa ei personalitate. Presa de pe toate meridianele a relatat în mod constant, zi de zi, an după an, decadă după decadă, fiecare aspect al vieții lui Elizabeth Taylor, o viață plină de dramă, de triumfuri și de tragedii ca într-o piesă de William Shakespeare.

Tot acest ocean de știri și de titluri de ziare i-a intensificat statura de legendă a Hollywoodului, dar cel mai adesea a pus în umbră faptul că Elizabeth Taylor a fost una dintre cele mai mari și premiate actrițe din istoria filmului. Una peste alta, ceea ce rămâne în final - și nu încetează să ne uimească - este Elizabeth Taylor însăși, femeia generoasă, curajoasă și plină de temperament care continuă să fie un reper fix al culturii pop universale.

Privind în urmă, rămâi uimit de viața ei tumultoasă, de munca ei fabuloasă ca actrița de film, de teatru, de radio și televiziune, de mogul al industriei de parfum și de eficiența și dăruirea cu care s-a implicat în lupta contra SIDA!

Bazată pe zeci de cărți, interviuri, reviste și ziare, filme artistice și documentare, această lucrare reprezintă o viziune personală asupra vieții lui Elizabeth Taylor, un tribut adus ultimului superstar al epocii de aur a Hollywoodului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tino Neacșu

Data apariției: octombrie 2017

ISBN: 978-606-28-0643-9

Copertă: Paperback

Număr pagini: 250

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universitară