TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Einstein PU-WAI-EIVIUS-19-N-001
Vezi
galerie

Einstein

de Walter Isaacson

Id: #263879

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Viața și universul său
 

Descriere produs

Scrisă de autorul bestsellerului Leonardo da Vinci, aceasta este prima biografie completă a lui Albert Einstein de când au devenit accesibile toate documentele sale.

 

Cum a funcționat mintea sa? Ce a făcut ca el să fie un geniu? Biografia lui Isaacson ne arată modul în care imaginația lui științifică a izvorât din natura rebelă a personalității sale. Fascinanta sa poveste este o dovadă a legăturii dintre creativitate și libertate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Walter Isaacson

Traducător: Louis Ulrich

Data apariției: iulie 2019

Titlu original: Einstein

ISBN: 978-606-722-351-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 720

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: curiozitate, pasiune, Cultură

 

Opinii editoriale

Portretul personalității surprinzătoare a lui Einstein, minunat realizat.

The New York Times

Walter Isaacson a surprins un Einstein în integralitatea sa. Cu un stil ușor, care maschează o mare atenție la detalii și acuratețe științifică, Isaacson ne poartă într-o călătorie prin viața, mintea și știința omului care a schimbat viziunea noastră asupra universului.

Brian Green, profesor de fizică la Universitatea Columbia și autorul volumului The Fabric of Cosmos

Aceasta este o superbă tapiserie intelectuală și o lectură minunată. Împletind cu măiestrie realizările științifice revoluționare ale lui Einstein, prolificele sale inițiative politice, viața personală complexă și personalitatea sa fascinantă, Isaacson l-a transformat pe transformatorul secolului XX într-un far călăuzitor al secolului XXI.

Martin J. Sherwin, coautor al lucrării „American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer”, câștigător al Premiului Pulitzer pentru Biografie, 2006

Einstein a fost cel mai bun exemplu al forței inteligenței creative. Curiozitatea și permanenta căutare a răspunsurilor l-au făcut să devină una dintre cele mai luminate minți ale tuturor timpurilor. Recomand această carte oricui este curios să afle povestea de viață a omului din spatele teoriei relativității.

Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale
Walter Isaacson
Walter Isaacson
Autor

Walter Isaacson este profesor de istorie la Universitatea Tulane. A fost CEO al...

vezi autor