TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Album București – Periplu Urban 978-973-7887-80-1
Album București – Periplu Urban
Vezi
galerie

Album București – Periplu Urban

de Mariana Pascaru

Titlu apărut în colecția Zoom România la Ad Libri

Id: #236988

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bucureștii lăsă impresia mai multor orașe diferite suprapuse într-unul singur. Această metropolă eteroclită, compusă din elemente disparate, contrastante uneori, are însă admiratorii ei, care consideră că tocmai în aceasta constau originalitatea și farmecul său.

 

Aflat încă în căutarea identității, orașul își diversifică de la an la an oferta culturală devenind din ce în ce mai animat. În momentul în care și patrimoniul existent va fi pus în valoare așa cum se cuvine, Bucureștiul va avea și mai mult de câștigat.


E greu de definit un oraș ca Bucureștiul, sortit parcă a fi subiect de eterne controverse. Oare au dreptate cei care îl văd drept un spațiu damnat: aglomerat, înghesuit, sufocat de praf, plin de gropi? Sau cei care se declară fascinați de eclectismul său arhitectural, de amestecul său de pitoresc, splendoare și decadență. Lăsând la o parte aceste încrâncenări, putem descoperi un alt București, lipsit de tensiuni: un București frenetic, în continuă schimbare, care nu duce lipsă de atracțiile clasice ale unei metropole.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mariana Pascaru

Fotograf: Florin Andreescu

Traducător: Diane Chesnais, Alistair Ian Blyth

Data apariției: 2009

ISBN: 978-973-7887-80-1

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 80

Limbă: Engleză, Franceză, Română

Dimensiuni: 27x21 cm

Hârtie: Lux

Editura: Ad Libri

Teme: București