TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Despre fotografie, cu dragoste 9789737758576
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Despre fotografie, cu dragoste

Brooks Jensen
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Diafragma 9
Coperta cretata cu clape. Reflecţii personale asupra imaginii, creativităţii şi artei în general. Când am citit acum câtiva...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9789737758576
Dimensiuni: 15x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Despre fotografie, cu dragoste
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Despre fotografie, cu dragoste de Brooks Jensen apărută la editura Aqua Forte

Coperta cretata cu clape.

Reflecţii personale asupra imaginii, creativităţii şi artei în general.

Când am citit acum câtiva ani aceasta carte, am avut senzatia unei iluminari interioare. Am înteles pentru prima oara ca fotografia nu este tocmai ceea ce credeam eu. Am simtit brusc nevoia unei schimbari radicale de macaz relativ la imaginile mele. Dupa zeci de ani de experienta, Brooks Jensen nu se rezuma la a prezenta simple eseuri disparate pe tema fotografiei, ci cartea lui este unitara. Vorbeste despre viziunea, limitele creativitatii si confuzia cu care se confrunta orice om care creeaza ceva din nimic, gratuit si aparent fara vreun scop precis, pentru pura bucurie de a celebra faptul de a vedea lumea. Iata ce spune autorul:

„Nu prea a mai ramas nimic nou sub soare, e drept. Tehnologiile sunt ele noi, dar conditia umana fundamentala este neschimbata de mii de ani. Cam aceleasi pasiuni ne guverneaza si pe noi ca pe primul om. Cam cu aceleasi întrebari ne framântam si noi ca si stramosii nostri din vremuri imemoriale. Aceasta este si a fost mereu sursa artei cu A mare: Cine sunt? Unde ma aflu? De ce?”

Editor al prestigioasei reviste americane de fotografie LensWork, Brooks Jensen pune la bataie în aceste pagini o experienta semnificativa. Cartea lui este aproape un ghid practic pentru toti cei care vor sa treaca la un alt nivel de întelegere al imaginilor care ne împresoara în exces, de peste tot. E o carte terapeutica, necesara, iar pe alocuri un dus rece care te obliga sa te repozitionezi. Doar daca vrei sa iei fotografia în serios.


Autor: Brooks Jensen
Coordonator: Voicu Bojan
Data apariției: 2011
Editura: Aqua Forte
Pagini: 202
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
fotografie, LensWork, Brooks Jensen, ghid practic, tehnoilogie, pasiune, viziune, teme, eseuri
Opinia cititorilor