TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De la vânzător la om de vânzări EV-SOC-DLVLOD-19-N-001
Vezi
galerie

De la vânzător la om de vânzări

de Sorin Călinescu

Id: #263910

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ca om de vânzări, evoluezi dincolo de grijă pentru nevoile tale. Obiectivul tău este să aduci maximul de fericire pe care o poți aduce în viețile altora. Pentru asta, faci lucruri pe care alții le-ar considera „nebunești”. Nu mai ești legat de un rezultat anume, ci ești convins și încrezător că vei obține cel mai bun rezultat posibil.

Cumva, nivelul succesului pe care îl ai este direct proporțional cu nivelul contribuției pe care o aduci în lume și în viețile oamenilor cu care lucrezi. Este despre ceea ce poți să oferi, nu despre ceea ce poți să primești. Atunci când contribuția ta este imensă, n-ai de ce să-ți faci griji pentru ce primești, pentru că universul le dă celor care oferă și le ia celor care cer.
Când ești dedicat și acționezi cu consecvență, câștigi încrederea oamenilor și ajungi să te simți împlinit pentru faptul că prin ceea ce faci ai impact pozitiv în viețile altora.


Fiind om de vânzări ai prieteni, nu clienți, iar vânzarea vine ca o consecință a felului de a fi și de a te comporta. Relațiile de prietenie sunt bazate pe încredere, pe ajutor reciproc, pe timp petrecut împreună. Ești atent la nevoile celor cu care intri în contact, iar ajutorul pe care îl oferi este necondiționat. 

Poate că la început faci trecerea de la vânzător la om de vânzări ca urmare a unui act conștient, pentru a ieși din vechile rutine și obiceiuri. Apoi, când îți păstrezi acest comportament pentru destul de mult timp, intri într-un ritm natural și consistent, iei deciziile potrivite și astfel te bucuri de inerție, cea mai puternică forță generatoare de succes.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sorin Călinescu

Data apariției: aprilie 2019

ISBN: 978-606-94572-6-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Evrika