TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Descoperă-ţi punctele forte în domeniul vânzărilor AL-BST-DPFNDV-06-P-001
Descoperă-ţi punctele forte în domeniul vânzărilor
Vezi
galerie

Descoperă-ţi punctele forte în domeniul vânzărilor

de Tony Rutigliano, Benson Smith

Id: #212184

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum realizează agenții de vânzări extraordinari o carieră de succes
 

Descriere produs

O abordare solidă, bazată pe intervievarea a 250.000 de agenți de vânzări și 25.000 de directori de vânzări, realizată de organizația Gallup. Spulberând câteva dintre miturile din teoria vânzărilor, de la acela că oricine poate vinde, până la acela că un bun comerciant poate vinde orice, Descoperă-ți punctele forțe în domeniul vânzărilor te învață:

  • Cum să-ți identifici talentele, punctele tale forte, pentru a face comerț și a te concentra asupra acestora, pentru a-ți putea asigura și planifica o carieră de succes;
  • Cum să descoperi domeniul, compania și șeful cu ajutorul cărora talentele tale să fie puse în valoare;
  • Cum se face că abordări diferite în domeniul vânzărilor pot avea același succes. (Nu există o singură cale pentru a vinde.)

 

O carte pe care numai Organizația Gallup o putea crea, Descoperă-ți punctele forte în domeniul vânzărilor îți oferă posibilitatea să afli răspunsuri cu adevărat noi și valoroase la întrebări precum: cine eșți, la ce anume ești bun și cum să faci să-ți pui talentele cât mai bine în valoare. Fiecare exemplar conține un cod unic, care-ți permite să accesezi profilul StrengthsFinder pe Internet. Programul StrengthsFinder este produsul unui efort științific de 25 de ani și al unor investiții de multe milioane de dolari, care te chestionează și-ti oferă o analiză de profunzime, individualizată în funcție de caracteristicile predominante ale personalității tale. Folosind apoi cartea, vei afla cum să-ti pui în valoare talentele în practica de zi cu zi, vei înțelege cum au reușit unii sau au dat greș alții cu talente similare și dacă e cazul să faci schimbări esențiale în cariera ta.

 

Benson Smith este consultant, purtător de cuvânt și autor al organizației Gallup și, totodată, expert în eficiența forțelor angajate în vânzări. Înainte să se alăture organizației Gallup, el a lucrat ca președinte și director executiv într-o corporație situată în topul primelor 500 de companii din lume.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tony Rutigliano, Benson Smith

Data apariției: octombrie 2006

ISBN: 9789737240767

Copertă: Paperback

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Allfa

Teme: succes