TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dacă anul ăsta vine sfârșitul lumii, noi îl transmitem primii CD-CRC-DASVSL-18-N-001
Dacă anul ăsta vine sfârșitul lumii, noi îl transmitem primii
Vezi
galerie

Dacă anul ăsta vine sfârșitul lumii, noi îl transmitem primii

de Cristian Coman

Id: #253628

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O carte de jurnalism practic - însã totodatã si o radiografie a presei, a societãtii românesti. O carte care, desi pare destinatã jurnalistilor, este dedicata si celor ce se aflã în fata televizorului, spre a decripta mesajele manipulatoare ori nu ale presei.

 Aceastã carte e despre ei - oamenii de televiziune. Despre programele pe care le fac. Mai ales despre cei care se ocupã cu stirilessi acoperirea evenimentelor asa-zis importante de pe "sticlã". Despre cum au evoluat televiziunile în general si televiziunile de stiri în special pânã la starea de LIVE aproape permanent. Despre starea si sensul presei de televiziune.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristian Coman

Data apariției: martie 2018

ISBN: 978-973-818-515-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 184

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cununi de Stele

 

Opinii editoriale

Si, mai ales, încearcã sã rãspundã întrebãrii "DE CE?".
Aceastã carte este pentru cel care vrea o perspectivã din interior. Pentru viitorii jurnalisti, cartea e precum contul de facebook în 2018: e bine sã îl ai. Chiar dacã tonul pe care îl vei gãsi în carte este deseori pesimist, fã-te jurnalist! Este o meserie extraordinarã!
Aceastã carte este pentru tine, cel din interior. Tu te uiti la programele televiziunii la care lucrezi? Esti multumit? Poate cã este cartea pe care nu ai avut vreme sã o scrii.
Aceastã carte îsi propune sã îti arate cât mai multe perspective ale programelor de televiziune care se referã la actualitate. Asa cum "alb si negru" sunt diferite de "alba-neagra", nici "interesul public" nu coincide cu "interesul publicului" si nici "fake news" cu "stirea de televiziune". Dar manipularea si libertatea de exprimare au vreo legãturã? Dar autocenzura unde intrã? Esti liber sã afli. 

Cristi Coman