TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Revoluția Blockchain. Despre felul în care tehnologia aflată la bază bitcoinului transformă banii, afacerile și lumea AI-DTA-RBDFNC-21-N-001
Revoluția Blockchain. Despre felul în care tehnologia aflată la bază bitcoinului transformă banii, afacerile și lumea
Vezi
galerie

Revoluția Blockchain. Despre felul în care tehnologia aflată la bază bitcoinului transformă banii, afacerile și lumea

de Don Tapscott, Alex Tapscott

Id: #371496

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Revoluția Blockchain: despre felul în care tehnologia aflată la baza bitcoinului transformă banii, afacerile și lumea / How the Technology Behind Bitcoin Is Changing Money, Business, and the World de Don Tapscott și Alex Tapscott este ca un atlas al monedelor virtuale. Așadar, nu este o lectură recomandată doar celor pasionați de finanțe sau tehnologie, ci este o lectură obligatorie pentru toți cei care vor să știe cum va arăta lumea de mâine. 

 

Potrivit celor doi autori ne aflăm într-un moment esențial al istoriei în care se pun bazale marilor schimbări care vor însemna viitorul nostru pe această planetă. Bitcoinul și blockhainul vor face parte din acest viitor, iar cartea de față îți va furniza toată informația de care ai nevoie pentru a înțelege ce sunt, cum funcționează și ce potențial enorm au de a schimba complet lumea de mâine.

Don Tapscott și fiul său, Alex Tapscott, ne provoacă prin intermediul volumului de față să privim spre viitor, iar pentru mulți dintre voi imaginea furnizată va complet neașteptată. Cât de avizați sunt ei însă pentru a ne vorbi despre viitor? Ei bine, fiecare dintre ei are o pregătire și o experiență vastă în domeniul tehnologiei și afacerilor. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Don Tapscott, Alex Tapscott

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9786069137475

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon