TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regăsirea virginității. Noua autobiografie PU-RIB-REGVNA-18-N-001
Regăsirea virginității. Noua autobiografie
Vezi
galerie

Regăsirea virginității. Noua autobiografie

de Richard Branson

Id: #254556

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După douăzeci de ani de la apariția celebrului său volum de memorii intitulat Pierderea virginității, celebrul antreprenor Richard Branson se întoarce cu restul poveștii.

Pierderea virginității împărtășea povestea modului în care Richard Branson a construit imperiul Virgin, pornind de la o revistă pentru liceeni și ajungând la una dintre cele mai mari și mai faimoase mărci din istorie. Nicio provocare n-a fost prea intimidantă și nicio ocazie, prea bizară ca să nu fie exploatată. Și fiecare nouă aventură a început cu cinci cuvinte simple: „Screw It, Let's Do It!”.

Acum, după 50 de ani de la înființarea primei firme, Branson ne împărtășește cu franchețe detaliile unei vieți de triumfuri și eșecuri și părerea personală despre viața și cariera lui atât de singulare. Regăsirea virginității aruncă o privire scrutătoare și profundă asupra demersului neîncetat de a împinge limitele mai departe, de a încălca regulile și de a găsi frontiere noi chiar și după lansarea a peste o duzină de afaceri, care valorează miliarde de dolari, și a sute de alte companii.

Conducând imperiul Virgin în noul mileniu, Branson a extins fără frică marca în noi categorii, cum ar fi telefonia mobilă, mass-media, cluburi de fitness și servicii bancare, în toate colțurile lumii. În tot acest timp și-a păstrat spiritul iconoclast și rebel. A reușit chiar să ducă Virgin și în spațiul cosmic, cu Virgin Galactic, prima linie de transport spațial comercial din lume. Regăsirea virginității ne duce în culisele acelor incredibile eforturi intelectuale și emoționale și ale sacrificiilor care au făcut din zborul spațial privat o realitate iminentă – chiar și după cea mai teribilă criză cu care Branson s-a confruntat vreodată.

Această carte este mult mai mult decât o serie de aventuri ale unui om de afaceri. Este și povestea evoluției lui Branson de la nivelul de antreprenor vedetă la cel de filantrop pasionat și devotat binelui public, prin intermediul inițiativelor de protecție a mediului și a sănătății sub marca Virgin Unite și prin Sfatul Bătrânilor, un consiliu alcătuit din lideri globali influenți. Și este povestea strădaniei sale personale de a deveni un fiu mai bun, un soț mai bun, un tată mai bun și un bunic mai bun pentru cei patru nepoți ai săi.

Această carte, cu personaje secundare cum ar fi Bill Gates, Kate Moss, Nelson Mandela şi Barack Obama, spune povestea fascinantă a unui om care nu se va opri niciodată din aspirația lui de a ajunge la stele, în toate sensurile posibile. Haideți să aflați cum a făcut Branson acest lucru prima dată, după care a luat-o de la început, iar şi iar.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Richard Branson

Traducător: Smaranda Nistor

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: Finding My Virginity

ISBN: 978-606-722-320-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 640

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: succes

 

Din blogul Cartepedia

Vlad Zver Vlad Zver

,,Am citit recent un articol în care Richard Branson susţinea că angajaţii ar trebui să îşi ia zile libere după cum cred că le e necesar. Bineînţeles, specialiştii HR au găsit de îndată ideea cât se poa......“

citește mai mult
Richard Branson
Richard Branson
Autor

Sir Richard Branson este antreprenor global, aventurier și fondator al Virgin Gr...

vezi autor