TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Organizația reinventată - un ghid pentru crearea organizațiilor inspirate de stadiul următor al conștiinței umane VE-FRL-ORUGPC-17-N-001
Organizația reinventată - un ghid pentru crearea organizațiilor inspirate de stadiul următor al conștiinței umane
Vezi
galerie

Organizația reinventată - un ghid pentru crearea organizațiilor inspirate de stadiul următor al conștiinței umane

de Frederic Laloux

Titlu apărut în colecția Cărţi însemnate la Vellant

Id: #250464

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Organizația reinventată, tradusă în 18 țări, este considerată cea mai influentă carte de business a deceniului. Descrisă ca „inovatoare”, „vizionară” și „un studiu de pionierat în gândirea de management” de către unii dintre cei mai respectați profesori de management și dezvoltare personală, a declanșat o mișcare globală a organizațiilor de a adopta practici de management radical diferite, mai eficiente și mai umane.

Frederic Laloux reinventează structura, cât mai ales spiritul organizației, din perspectiva conceptului de management și leadership. În contextul actual, presărat cu provocări în toate domeniile vieții sociale, economice și politice, această operă reprezintă atât o sursă de inspirație, cât mai ales un ghid practice care poate și trebuie să fie urmat. Atât de cei care construiesc organizații noi, dar mai ales de cei care vor să acorde o nouă șansă organizațiilor „mature”.

Bogdan Popescu, Marketing and Sales Excellence Manager, Bayer

extinde
 

Detalii produs

Frederic Laloux
Frederic Laloux
Autor

Fost partener asociat la McKinsey & Company, Laloux are un MBA la INSEAD și o di...

vezi autor