TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marketingul digital și antreprenorii români CB-CLC-MADIAR-21-N-001
Vezi
galerie

Marketingul digital și antreprenorii români

de Claudiu Coman, Maria Mădălina Popica, Luiza Meseșan-Schmitz

Titlu apărut în colecția Management & Marketing la C.H. Beck

Id: #366663

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În contextul actual în care majoritatea clienților (inclusiv a celor potențiali) unei firme utilizează tehnologia digitală, este absolut necesar că întreprinderile să adopte marketingul digital că modalitate de promovare a afacerii.

 

Cu siguranță vom asista în următorii ani la o creștere a numărului de persoane care vor face tranzacții online, inclusiv achiziționarea de produse și servicii. Odată cu pandemia generată de Covid-19, în anul 2020 foarte multe firme au fost forțate de împrejurare să treacă la comerțul electronic, iar acest lucru a dus indirect la o educare a maselor pentru diverse tranzacții online. Putem spune că acest context a fost imboldul mult așteptat pentru procesul de digitalizare al firmelor mici și mijlocii.

 

Lucrarea de față poate fi un instrument folositor în schimbarea atitudinii antreprenorilor față de conceptul de marketing digital, prezentând contextul românesc și ilustrând potențialul neobservat al canalelor și instrumentelor de marketing digital. Avem în vedere în special antreprenorii care sunt la început de drum, dar și cei care au o afacere de ceva timp, iar volumul vânzărilor a stagnat sau a scăzut și vor să identifice noi mijloace de a-și extinde piață.

 

Utilizarea marketingului digital presupune un volum mare de muncă, indiferent dacă organizația este mare sau mică. Din acest motiv promovarea prin intermediul instrumentelor digitale presupune fie un post dedicat într-o companie de orice tip, fie externalizarea serviciilor către o firma specializată sau către un freelancer.

 

Sperăm că prin intermediul acestui material să reușim să schimbăm perspectiva asupra potențialului de promovare oferit de mediul digital, prin evidențierea beneficiilor utilizării instrumentelor de marketing digital, pentru a se conformă la cerințele pieței, pentru a avea succes și pentru a nu riscă pierderea accesului către potențiali clienți.

 

Din cuprins

  • De la marketingul tradițional la marketingul digital;
  • Canale și instrumente de promovare online;
  • Utilizarea instrumentelor de promovare online în România;
  • Percepția antreprenorilor față de serviciile de consultanță;
  • Aspecte practice privind marketingul digital;
extinde
 

Detalii produs

Autor: Claudiu Coman, Maria Mădălina Popica, Luiza Meseșan-Schmitz

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 978-606-18-1041-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 166

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x20 cm - B5

Hârtie: 80g/m

Editura: C.H. Beck

Claudiu Coman
Claudiu Coman
Autor

Claudiu Coman este doctor în sociologie, profesor și decan al Facultății de Soci...

vezi autor