TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Managementul conflictelor în organizații CB-CCM-MANCNO-21-N-001
Managementul conflictelor în organizații
Vezi
galerie

Managementul conflictelor în organizații

de Claudiu Coman, Mihai Anton

Id: #366662

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În viață, precum și în organizații, conflictele nu sunt doar diverse, ci și inevitabile. Indiferent de natură sau complexitatea acestora, atât pentru noi, cât și pentru o organizație, gestionarea lor a devenit însă una dintre cele mai mari provocări.

Am încercat, prin intermediul acestei cărți, să venim cu o abordare multiperspectivala desprinsă în principal din situații concrete. Având la baza experiențe și exemple proprii, oferim o descriere a factorilor și elementelor care au un rol central în cadrul organizațiilor.

În prezentarea aspectelor legate de problematica liderului, strategii de soluționare a conflictelor, motivația și fericirea angajaților, am ales să ne concentrăm pe o latura mai puțîn luată în considerare: latura umană.

Dorim să transmitem ideea că, în încercarea de a conduce mai eficient o organizație, de a deveni lideri mai buni sau de a gestiona conflicte, elemente precum compasiunea, nevoile și dorințele oamenilor ar trebui să primeze. În definitiv, oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a unei organizații, iar felul în care alegem să le arătăm acest lucru influențează implicit și modul în care ea funcționează.

 
extinde
 

Detalii produs

Autor: Claudiu Coman, Mihai Anton

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 9786061810499

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 170

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: C.H. Beck

Claudiu Coman
Claudiu Coman
Autor

Claudiu Coman este doctor în sociologie, profesor și decan al Facultății de Soci...

vezi autor