TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Managementul conflictelor în organizație TR-DAS-MANCNO-16-N-001
Managementul conflictelor în organizație
Vezi
galerie

Managementul conflictelor în organizație

de Dan Ionel Safta

Id: #246451

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea Managementul conflictelor în organizație este destinată managerilor, specialiștilor în resurse umane, juriștilor, studenților, precum și celor implicați direct în gestionarea conflictelor organizaționale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dan Ionel Safta

Data apariției: octombrie 2016

ISBN: 978-606-719-661-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: conflict

 

Opinii editoriale

„În cadrul organizațiilor, conflictele sunt inevitabile și apar în caz de dezacorduri privind volumul de lucru, problemele de comunicare, diferențele individuale la nivel de nevoi, dorințe, obiective, preferințe sau comportamente, precum și în cazul litigiilor dintre angajați și angajatori. 

Vestea bună este că putem învăţa să gestionăm toate aceste tensiuni, în aşa fel încât ideea de conflict să ajungă să aibă o conotaţie mai curând pozitivă decât negativă. Atunci când înţelegem şi apreciem latura constructivă a conflictului, avem puterea de a identifica problemele, de a ne angaja într-un dialog şi de a căuta repede și clar modalităţi de soluţionare a divergenţelor. Căutăm şi găsim prieteni şi aliaţi, în loc de inamici şi rivali. Căutăm obiectivele şi ţintele comune, împărtăşite. Nu suntem ostaticii nimănui, cu atât mai puţin ai propriei persoane, şi primim conflictul cu o atitudine deschisă, deoarece ştim cum să gestionăm şi cum să soluţionăm divergenţele."

Autorul