TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Managementul afacerilor. Calea chinezească IN-NIS-MANACC-18-N-001
Managementul afacerilor. Calea chinezească
Vezi
galerie

Managementul afacerilor. Calea chinezească

de Nie Shengzhe

Titlu apărut în colecția China Integral la Integral

Id: #254194

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea de față este o premieră atât pentru spațiul editorial românesc, cât și mediul de afaceri est-european. Editura Integral propune o primă carte care tratează managementul afacerilor dintr-o perspectivă diferită, dar de mare succes.

Există, desigur, numeroare volume care abordează, din diverse unghiuri, managementul afacerilor și multe lucrări valoroase au fost deja traduse în limba română. Aceasta este însă prima carte care abordează calea chinezească a managementul afacerilor și este de așteptat ca acest eveniment editorial să stârnească interesul atât al oamenilor de afaceri, cât și al publicului dornic să înțeleagă ce stă la baza miracolului economic care a făcut din China o mare putere economică a lumii.

Nu este o carte de teorie a managementului, ci o carte de practică a managementului, o culegere de tehnici și proceduri, ale căror detalii fac diferența dintre reușită și eșec. Din această perspectivă, cartea se adresează celor ce fac lucrurile să se întâmple, celor ce își dezvoltă propria afacere, din întreprinderile mici, ca și angajaților din marile companii, mai obișnuiți cu rigoarea procedurilor corporatiste, și, nu în ultimă instanță, celor ce vor – sau măcar visează – să facă afaceri cu firme din China.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nie Shengzhe

Data apariției: aprilie 2018

ISBN: 978-606-992-097-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 156

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral