TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Management general PU-LGB-MANAGG-20-N-001
Management general
Vezi
galerie

Id: #309035

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea Management general, ediția a V-a își propune să asigure într-o prezentare concisă însă cuprinzătoare, principalele elemente fundamentale ale teoriei managementului general. Cartea se adresează studenților de la facultățile cu disciplinele de predare „Management general”, „Management”, „Bazele managementului” și „Managementul firmei”, fiind necesară și pentru fundamentarea unor noțiuni necesare ulterior în cadrul disciplinelor de „Management antreprenorial”, „Managementul afacerilor”, „Management strategic”, „Managementul resurselor umane”, „Managementul schimbării”, „Managementul resurselor culturii organizaționale”, „Managementul schimbării și a inovării” etc. fiind utilă și managerilor de la toate nivelurile ierarhice din cadrul organizațiilor, antreprenorilor, precum și tuturor cititorilor cu preocupări în domeniul managementului.

 

Cartea este structurată pe două părți. În prima parte sunt abordate noțiunile teoretice și practice, pe parcursul a 12 capitole. Capitolul I tratează noțiunile introductive ale teoriei managementului. Recomandăm cititorilor să parcurgă atent capitolul I, înainte de a lectura celelalte capitole ale cărții. Capitolele următoare conțin informații fundamentale privind conținutul funcțiilor managementului de previziune, organizare, motivare – antrenare, coordonare și control - evaluare. Cartea pregătește studenții pentru înțelegerea în anii mari, a noțiunilor privind managementul producției, metodele și tehnicile de management, managementul resurselor umane, managementul strategic, managementul financiar, managementul inovării, managementul schimbării etc. Pentru aprofundarea noțiunilor teoretice parcurse, la sfârșitul fiecărui capitol se găsesc studii de caz utile discutării practice la seminar, înțelegerea și fixarea noțiunilor dobândite pe parcursul lecturării cărții.

 

În a două parte a cărții, testele grilă specifice fiecărui capitol permit evaluarea personală a cititorului cu privire la temeinica însușire a cunoștințelor asimilate și abordarea practică, la seminar, a noțiunilor teoretice dobândite la cursurile în domeniul managementului. În acest mod, cartea Management general, ediția a V-a poate utila pentru pregătirea studenților economiști la examenele de licență.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marius Dan Dalotă, Laura Georgeta Bărăgan

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-261-093-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 498

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria