TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jocurile experţilor în afaceri VI-MLH-JOCENA-08-P-001
Jocurile experţilor în afaceri
Vezi
galerie

Jocurile experţilor în afaceri

de Michael L. Hall

Titlu apărut în colecția Dezvoltare umană - NLP la Vidia

Id: #223945

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Învață de la experți cum  faci afaceri!

Dacă businessul este jocul pe care mizezi, atunci ghidul lui L. Michael Hall – Jocurile experților în afaceri - este exact ce ai nevoie. El răspunde pentru ține la întrebarea-cheie: care este secretul reușitei în afaceri în secolul XXI?, analizând jocurile comportamentale, de comunicare și chiar jocurile mentale ale experților și creând un tipar de succes. Studiază-l și adaptează-l la afacerea ta. De ce? Pentru  este cea mai sigură și mai eficientă strategie deaccelerare și intensificare a productivității.

Învață întâi cum  descoperi jocul, învață  fii atent, conștient și conștiinciosDacă ai țintit deja pentru excelență în afaceri, ai nevoie de energie, putere personală și vitalitate   privești jocurile în față și  decizi care dintre ele te va propulsa către succes și care te va trage în jos. Cartea de față concentrează toate aceste tactici foarte puțîn accesate de restul jucătorilor, lucru care te poziționează deja pe ține pe o treaptă superioarăFolosește această carte așa cum crezi  îți va fi de folos pentru afacerea ta. Oricum și de pe orice pozițieea îți oferă un avantaj essential care îți va transformă businessul într-un joc de expert în afaceri.

Cartea dezvăluie jocurile secrete ale experților:

• Ce le permite lor  joace atât de eficient jocul afacerilor?
• Ce înclinații le sprijină productivitatea?
• Ce cadre ale minții le sprijină cel mai bine eficientă de fiecare zi?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michael L. Hall

Traducător: Mihaela Călinescu

Data apariției: 2008

Titlu original: Games Business Experts Plays

Copertă: Paperback

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vidia

Teme: succes

 

Opinii editoriale

"De la un principal modelator si un adevarat maestru in domeniu vine o carte care va da posibilitatea sa trageti cu ochiul in mintile celor care au avut succes in afaceri si au inteles pe ce carti trebuie sa mizeze. Aceasta carte este usor de citit si va ofera modele pe care le puteti duplica pentru a avea succes in lumea afacerilor. Daca business-ul este jocul tau, atunci aceasta carte este ghidul perfect pentru tine."

 

Stephen Campbell, Performance Coach, Trainer NLP si Neuro-semantica