TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Din provocările unui manager de proiect CO-SIB-DPUMDP-17-N-001
Vezi
galerie

Din provocările unui manager de proiect

de Simona Bonghez

Id: #249670

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Faceţi cunoştinţă cu Gogu!
 

Descriere produs

„Autoarea pune în aplicare dictonul Ridendo castigat mores: întreaga gamă de situaţii, provocări, dileme pe care o implică activitatea unui manager de proiect este expusă umoristic apelând la personajul Gogu. Surprins de cele mai multe ori la birou, uneori şi acasă cu familia, Gogu este un personaj pitoresc trăind veşnice tribulaţii cauzate de profesia lui. Fiecare povestioară îţi provoacă râsul, dar ascunde în acelaşi timp o morală sau un principiu de bază în managementul proiectelor. În expunerea principiilor din domeniul managementului de proiect nu se mizează pe respectarea rigorilor unui didacticism plicticos, ci pe situaţii concrete şi relativ frecvente.” - Simona Bonghez

extinde
 

Detalii produs

Autor: Simona Bonghez

Data apariției: iulie 2017

ISBN: 978-973-711-573-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 180

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Comunicare.ro

Teme: umor

 

Opinii editoriale

„Dacă ai făcut cunoştinţă cu Gogu şi îi cunoşti originea, îţi dai seama cu uşurinţă că el reprezintă o întreagă cultură. O cultură românească atât de pricepută la «a face haz de necaz», uneori într-un mod inofensiv, alteori cinic, care întotdeauna găseşte explicaţii şi soluţii ingenioase la cele mai presante dileme. Nu te poţi plictisi urmărindu-l pe Gogu. Este atât de actual şi ancorat în realitatea de zi cu zi a unui manager de proiect, încât este cu neputinţă să nu te regăseşti în dilemele şi experienţele lui.”

ADINA GRIGOROIU, trainer şi consultant în management de proiect

„Gogu este vocea pentru ceea ce numim Project Management, aşa cum este Siri de la Apple şi – mai nou – Bixby voice de la Samsung. La fel ca cele două funcţii cu rol de asistent pentru utilizatori, Gogu este un facilitator în cunoaşterea unor chestiuni esenţiale de PM având în spate o bază de date extrem de valoroasă, numită experienţă. :-)”

ROBERT TRANDAFIR, manager de proiect