TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Clienţi pe viaţă. Cum să transformi acel cumpărător ocazional într-un client pe viaţă PU-CSP-CPVCST-15-N-001
Clienţi pe viaţă. Cum să transformi acel cumpărător ocazional într-un client pe viaţă
Vezi
galerie

Clienţi pe viaţă. Cum să transformi acel cumpărător ocazional într-un client pe viaţă

de Carl Sewell, Paul Brown

Titlu apărut în colecția Publica pocket la Publica

Id: #241105

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prin intermediul principiilor care au transformat reprezentanţa sa auto într-o afacere de aproape un miliard de dolari şi l-au făcut unul dintre cei mai mari dealeri din ţară, Carl Sewell exemplifică modul în care trebuie parcurs drumul către succes. Care este metoda demonstrată în timp a lui Sewell? Descoperiţi ce vor clienţii şi asiguraţi-vă că exact acel lucru primesc. 

Transformaţi-vă angajaţii în superstaruri ale serviciilor; obţineţi de la clienţi ponturi bune în ceea ce priveşte serviciile de calitate şi faceţi-vă reclamă într-un mod care vă avantajează. Indiferent dacă deţineţi o corporaţie sau sunteţi la început de drum, metodele demonstrate ale lui Sewell vă vor învigora afacerea, dar şi viitorul. Într-o epocă în care câştigarea încrederii şi loialităţii clientului este mai importantă decât oricând, Carl Sewell vă arată cum să transformaţi cumpărătorii ocazionali în clienţi pe viaţă.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carl Sewell, Paul Brown

Traducător: Cătălin Georgescu

Data apariției: iunie 2015

Titlu original: Custumers For Life: How to Turn That One-Time Buyer into a Lifetime Customer

ISBN: 978-606-722-035-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,5x17,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: încredere

 

Opinii editoriale

Pentru a ajunge la un succes extraordinar este esenţial să le oferi clienţilor ceea ce vor. Carl şi echipa lui au fixat un nou standard pentru noi toţi.

David Glass, Preşedintele Wal-Mart Stores Inc.

Cartea anului… modul în care abordează Sewell serviciile va funcţiona la fel de bine şi pentru companii mari, şi pentru companii mici. Sfatul meu este să vă apucaţi de ea cu entuziasm, să vă amuzaţi, să meditaţi – şi să acţionaţi imediat.

Tom Peters

Nu există o singură pagină fără o lecţie instructivă pentru managerii care se luptă să obţină avantaje competitive prin intermediul serviciilor. Este o adevărată bijuterie!

Prof. Leonard A. Schlesinger, Harvard Business School

Nu îmi pot imagina că ar putea exista vreo afacere sau vreun om de afaceri care să nu poată beneficia de pe urma acestei cărţi… ar putea învigora orice întreprindere.

Tom Peters