TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri UJ-MAG-ADDLIC-11-P-001
Vezi
galerie

Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri

de Marius Ghenea

Titlu apărut în colecția Colecţia Business la Universul Juridic

Id: #222705

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este un proiect de suflet mai vechi al meu, pe care mă bucur să reușesc să îl finalizez acum. Informațiile din carte sunt, cred eu, utile pentru orice antreprenor, dar și pentru cei care se gândesc să urmeze în viitor această cale sau chiar pentru cei care nu sunt antreprenori, dar sunt implicați în orice alt mod în activitățile antreprenoriale din România.

Documentarea pentru cartea Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri” a implicat atât cursurile de entrepreneurship pe care le predau la școli de business executive MBA (CEU Business School și acum la Maastricht School of Management) cât și experiența acumulată în Arena Leilor sau mai recent în Schoolforstartups dar mai ales experiența din ultimii aproape 20 ani de activitate antreprenorială personală.

„Antreprenoriat. Drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri” nu conține rețete, dar „este un material foarte util de carte de antreprenoriat, care să fie un fel de ghid sau  manual nu doar pentru cei care sunt deja antreprenori, ci și pentru cei care se gândesc acum pe ce cale să meargă în continuare” (Marius Ghenea).

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marius Ghenea

Data apariției: 2011

ISBN: 978-973-127-516-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 334

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

Teme: succes