TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Afaceri în afara cutiei BM-JOO-AFANAC-15-N-001
Afaceri în afara cutiei
Vezi
galerie

Afaceri în afara cutiei

de John O’Keeffe

Id: #242051

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Schimbările lumii de azi au căpătat o viteză ameţitoare, iar incrementalismul nu ne mai ajută. Pe timp de furtună, trebuie să alergi chiar şi numai pentru a-ţi menţine poziţia. A acţiona „în afara cutiei” înseamnă, în afaceri, a rupe limitele schimbărilor minore, treptate şi modeste.

Suntem îndemnaţi să evadăm din „cutie” şi să facem saltul spre o performanţă de excepţie, iar pentru asta avem nevoie de Gândire triangulară – trei strategii de gândire, cele mai importante din setul celor opt propuse de autor: crearea viziunii asupra saltului, acumularea de know-how relevant şi recurgerea la gândirea creativă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John O’Keeffe

Traducător: Tatiana Chera

Data apariției: noiembrie 2015

Titlu original: Business Beyond the Box

ISBN: 978-606-92598-8-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: BMI

 

Opinii editoriale

„O carte vie, curgătoare, care vă va face să vă întrebaţi întruna unde puteţi găsi în munca dumneavoastră o oportunitate de a gândi în afara cutiei. Iar dacă acest lucru vă aduce măcar o singură idee bună, înseamnă că timpul petrecut citind această carte s-a dovedit mai mult decât rentabil.”

Sumantra Ghoshal, Profesor de Leadership Strategic, London Business School

„Cartea Afaceri în afara cutiei a devenit lectură obligatorie pentru toţi oamenii noştri din aria creativă. Pozitivă, optimistă, credibilă şi accesibilă. Nemaipomenită ca lectură de duminică… m-a făcut să mă ridic din fotoliu şi să fug la serviciu!”

Kevin Roberts, CEO, Saatchi and Saatchi