TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mindful Leadership Coaching BM-MKD-MINDLC-17-N-001
Mindful Leadership Coaching
Vezi
galerie

Mindful Leadership Coaching

de Manfred Kets de Vries

Id: #249674

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mindful Leadership Coaching. Comandă acum cartea online scrisă de Manfred Kets de Vries și apărută la editra BMI Publishing.

Manfred Kets de Vries, expert de talie mondială în domeniul leadershipului, oferă o analiză de profunzime a coachingului pentru lideri, privindu-l prin “lupa” psihodinamică, folosind ideea de mindfulness şi ţinând cont de diversitatea proceselor de învăţare individuale şi de grup.

 
Kets de Vries arată cum poate un coach să-i ajute pe lideri să-şi creeze punctele de cotitură care să le permită să facă schimbări semnificative în viaţa lor personală şi profesională. El prezintă o serie de instrumente inovatoare aflate la baza intervenţiei sale de coaching. Cuprinzând mai multe studii de caz şi chestionare pentru a facilita o înţelegere mai profundă a mecanismelor psihodinamice ce însoţesc o schimbare individuală sau organizaţională, cartea de faţă este menită să-i ajute pe coachi şi pe liderii organizaţiilor să schimbe în bine atitudinile, concepţiile şi comportamentele echipelor lor, pentru a crea acele locuri în care “este plăcut să munceşti”.
 
“O carte monumentală, sintetizând aproape 35 de ani de cercetare şi practică în psihanaliză, consultanţă şi training pentru lideri, şi coaching individual şi de grup…O carte scrisă cu eleganţă şi în cuvinte simple, care trebuie neapărat citită de coachi, educatori şi liderii reflexivi.”
extinde
 

Detalii produs

Autor: Manfred Kets de Vries

Data apariției: iulie 2017

ISBN: 978-606-803-826-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 235

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: BMI