TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lecţii de conducere din lumea antică 978-973-728-568-3
Lecţii de conducere din lumea antică

Lecţii de conducere din lumea antică

de Arthur Cotterell, Arthur Lowe, Ian Shaw

Titlu apărut în colecția Eficienţa în business la Meteor Press

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Preocuparea actuala pentru schimbare, ca si ritmul ei tot mai alert, aduce in lumina reflectoarelor esenta unui leadership eficient, in conditiile in care organizatiile din sectorul public si privat incearca sa faca fata provocarilor impuse de noile circumstante.

Cartea analizeaza eternele probleme pe care le implica leadershipul, folosind paralele, dar si contraste izbitoare intre situatia liderilor antici si a celor contemporani.

Liderii prezentati si analizati sunt recunoscuti drept personalitati care au marcat istoria. Multe dintre actiunile riscante pe care le-au intreprins au avut un succes rasunator. La fel de spectaculoase au fost si consecintele esecurilor suferite. Toti au actionat constienti de posibilitatile pe care le ofereau vremurile in care au trait. Contextul istoric ne permite sa observam cum au procedat in diferite situatii si cum si-au pus in joc temperamentul, inteligenta, experienta, cutezanta si povetele, atunci cand au avut de rezolvat probleme cu adevarat presante. Instructive sunt si metodele pe care le-au folosit pentru a-si implementa deciziile, intrucat acestea ilustreaza atat avantajele, cat si dezavantajele cu care se confrunta, inevitabil, managerii ca lideri.

Fiecare capitol al cartii abordeaza cate un concept-cheie de leadership, de la asumarea riscului pana la talentul de a-i motiva si a-i imputernici pe ceilalti in momentele oportune. Concluziile extrase sunt strans impletite cu reflectiile asupra directiei in care ar trebui sa se dezvolte stiinta leadershipului in urmatorul deceniu, pentru a putea face fata provocarilor pe care le ridica globalizarea, inovatiile si progresul tehnologic.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Arthur Cotterell, Arthur Lowe, Ian Shaw

Traducător: Ofelia Neagu

Data apariției: 2012

ISBN: 978-973-728-568-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Meteor Press

Pagini: 288

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Afaceri și economie >> Leadership și dezvoltare profesională
Speciale >> Nonfiction
 
Cuvinte cheie:
leadership, exemple, strategii