TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Conducta de milioane 978-606-588-513-4
Conducta de milioane

Conducta de milioane

de Burke Hedges

Titlu apărut în colecția Cărţi-Cheie la Curtea Veche

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Oamenii trăiesc de la un salariu la altul, muncind din ce în ce mai mult, numai pentru a-şi asigura lucrurile necesare supravieţuirii. De ce? Pentru că au căzut în capcana de a-şi da timpul pe bani. Acesta este modelul pe care ni l-au arătat părinţii noştri şi în care am ajuns să credem orbeşte.

Nu ne-au învăţat însă că există o alternativă: aceea de a munci o dată şi a fi plătiţi permanent, construind conducte de venit suplimentar. Pentru că toţi dispunem de resursa numită timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificării şi transformării acestuia în resurse financiare. Dacă la această ecuaţie adăugăm puterea internetului, reuşita afacerii e sigură.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Burke Hedges

Traducător: Rocsana Niţă

Data apariției: 2013

ISBN: 978-606-588-513-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Curtea Veche

Titlu original: The Parable of the Pipeline. How Anyone Can Build of Ongoing Residual Income in the New Economy

Pagini: 144

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 

Opinii editoriale

„Obiectivul meu, atunci când am scris această carte, a fost acela de a vă învăţa strategiile pe care oamenii bogaţi le-au folosit timp de secole întregi pentru a crea şi a acumula bogăţii.

Chiar dacă aţi fi cunoscut aceste strategii în 1900, cel mai probabil, nu aţi fi avut banii sau legăturile necesare pentru a le aplica în mod profitabil. Dar, în prezent, lucrurile stau cu totul altfel, iar informaţiile pe care vi le voi oferi vă vor ajuta să obţineţi succesul pe care l-aţi dorit dintotdeauna.

Veţi învăţa de ce siguranţa locului de muncă este o iluzie… şi de ce conductele veniturilor suplimentare oferă ADEVĂRATA SIGURANŢĂ.“ 

Burke Hedges
Burke Hedges
autor

Burke Hedges provine dintr-o familie de imigranţi latino-americani, care au...

vezi autor