TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ce înseamnă să fii un lider bun CV-DAG-CNSFUL-17-N-001
Vezi
galerie

Ce înseamnă să fii un lider bun

de Daniel Goleman

Titlu apărut în colecția Seria de autor Daniel Goleman la Curtea Veche

Id: #248078

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
De ce este importantă inteligenţa emoţională
 

Descriere produs

Scrisă într-un stil simplu, persuasiv și pragmatic, cartea ne demonstrează existența unei strânse legături între inteligența emoțională și leadership.

 

Daniel Goleman se numără printre cei mai influenţi zece autori care au scris despre lumea afacerilor, iar articolul „Ce înseamnă să fii un lider bun?“, scris în 1998, care dă şi titlul acestei cărţi şi pe care îl găsiţi integral în primul capitol, se află în top 10 al celor mai citite şi mai apreciate texte publicate de Harvard Business Review.

Bazându-se pe cercetările sale și pe alte studii recente, cartea demonstrează că inteligenţa emoţională este o condiţie esențială a succesului în leadership. Autorul prezintă câteva ingrediente cheie ale succesului unui lider şi le dă o veste bună tuturor celor care vor să facă un pas înainte în carieră: oricine poate deveni un lider bun dacă îşi dezvoltă abilităţile specifice inteligenţei emoţionale şi sociale.

 

Pe lângă descrierea strategiilor necesare în formarea şi îmbunătăţirea competenţelor ce ţin de inteligența emoțională, Daniel Goleman explică şi bazele neurologice ale acestora, dând câteva indicii despre felul în care fundamentele biologice pot susţine un leadership eficient.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniel Goleman

Traducător: Ruxandra Apetrei

Data apariției: februarie 2017

Titlu original: What Makes a Leader: Why Emotional Intelligence Matters

ISBN: 978-606-588-914-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: succes, încredere

 

Opinii editoriale

Daniel Goleman arată care sunt, în lumea afacerilor, cele mai importante trăsături ale fiecărui tip de leadership, explică diferenţa dintre a fi deştept şi a fi înţelept, prezintă cele trei feluri de concentrare a atenţiei necesare unui lider bun şi defineşte cu acurateţe ce înseamnă să fii lider.

Forbes

Studiile realizate de Daniel Goleman, în care au fost incluse în jur de două sute de companii mari, indică faptul că inteligenţa emoţională poate fi însuşirea-cheie care îi distinge pe liderii cu performanţe înalte de liderii mediocri.

Harvard Business Review
Daniel Goleman
Daniel Goleman
Autor

Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) și-a creat o reputație mondială de jurnalist ș...

vezi autor