TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Alpha Leadership. Ghid pentru liderii care își doresc mai mult 978-973-16-2035-0
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Alpha Leadership. Ghid pentru liderii care își doresc mai mult

Robert B. Dilts, Anne Deering, Julian Russel
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Mileniul Trei
Cum poți deveni un lider de succes, să reduci nivelul de stres și să promovezi o stare de fericire în aceste vremuri în care...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-16-2035-0
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback
Altele produse autor:

Alpha Leadership. Ghid pentru liderii care își doresc mai mult
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Alpha Leadership. Ghid pentru liderii care își doresc mai mult de Robert B. Dilts apărută la editura Amaltea

Cum poți deveni un lider de succes, să reduci nivelul de stres și să promovezi o stare de fericire în aceste vremuri în care majoritatea oamenilor încearcă să înțeleagă ce se petrece la locul de muncă, ce se întâmplă cu economia și cu lumea aflată în continuă schimbare?

Alpha Leadership îți oferă secretele încă nescrise ale unei personalități care vrea și poate să conducă nu numai o afacere, ci chiar o familie sau un simplu eveniment. În paginile ei veți descoperi cum să vă descurcați în situații schimbătoare și neașteptate și modul în care puteți să vă atingeți țelurile prin diferite mijloace.
Anne Deering, Robert Dilts și Julian Russell, experți în consilierea managerială, cu o experiență bogată în acest domeniu, au extras dimensiunile esențiale în care trebuie să exceleze un lider de succes – anticiparea, alinierea și acțiunea – pentru a-și dezvolta „flerul” și capacitatea de a găsi rezolvarea la orice problemă și a descoperi concordanța dintre propriile valori și dorințe cu ale celor din jur.
Această carte vă poate oferi unele dintre cele mai potrivite soluții pentru a prelua controlul asupra propriei vieți și... a celorlalți.

Autor: Robert B. Dilts, Anne Deering, Julian Russel
Prefaţator: Andy Szekely
Data apariției: 2009
Editura: Amaltea
Titlu original: Alpha leadership: tools for business leaders who want morre from life
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
leadership, dezvoltare, lectură motivațională, management, economie, organizare, consiliere managerială
Andy Szekely - Prefaţator
Andy Szekely este speaker, autor și antreprenor, pasionat de dezvoltare personală, persuasiune și leadership. De peste două decenii ține prezentări și discursuri motivaționale pentru grupuri de la 3 la 3000 de oameni, inclusiv alături de speakeri internaționali de succes - Robin Sharma, Brian Tracy, Bob Proctor, Martin Lindstrom, Dr. Oz, Neale Donald Walsch, John Gray sau John Maxwell.
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Opinii editoriale
David Thompson, vicepreședinte, manager de dezvoltare și investiții, Merrill Lynch
„Ori de câte ori ajungeți în secțiunea cu lucrări motivaționale a unei librării sunteți bombardați de o armată întreagă de idei, strategii și manuale, majoritatea făcând promisiuni pompoase și nerealiste pentru «liderul din noi toți». [...] Alpha Leadership este însă altceva. Este mai degrabă un ghid, nu o scriere curgătoare – te poți bucura de fiecare capitol în parte, care ți se pare mai interesant, dar poți să citești și toată lucrarea. Veți găsi aici lucruri extraordinare – ideile-cheie sunt transmise prin intermediul unor povestiri la care este simplu să te raportezi; ceea ce vă ajută să vedeți că, de fapt, mare parte din mentalitatea și din stilul unui lider bun se află deja în stare latentă în interiorul vostru.“
Opinia cititorilor