TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Afurisitele bogate: Un plan în 12 pași pentru a înțelege jargonul financiar și pentru a avea viața pe care ți-o dorești AI-NIL-ABUPN1-21-N-001
Afurisitele bogate: Un plan în 12 pași pentru a înțelege jargonul financiar și pentru a avea viața pe care ți-o dorești
Vezi
galerie

Afurisitele bogate: Un plan în 12 pași pentru a înțelege jargonul financiar și pentru a avea viața pe care ți-o dorești

de Nicole Lapin

Id: #366826

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Afurisitele bogate: Un plan în 12 pași pentru a înțelege jargonul financiar și pentru a avea viață pe care ți-o dorești este o carte total atipică de educație financiară, în sensul că este accesibilă, plină de umor și totodată... prima carte despre finanțe în care se înjură, pentru că autoarea îți vorbește pe șleau. Este scrisă de o jurnalistă americană simpatică, și... ei bine,... bogată, pentru publicul de gen feminin.
Nicole Lapin (n. 1984) a absolvit Școală de Jurnalism Medill, din cadrul Universității Northwestern fiind în prezent jurnalist și expert financiar, autoare și femeie de afaceri, dar și posesoarea unei averi considerabile, estimate la două milioane de dolari. A devenit interesată de domeniul financiar după ce una dintre relațiile ei amoroase s-a destrămat din cauza că nu stăpânea suficient „limba banilor”. Determinarea ei de a se transformă dintr-o novice, într-o expertă în limbajul financiar a ajutat-o să evolueze rapid în carieră, astfel că, dacă la 18 ani transmitea știri despre afaceri pentru o emisiune difuzată la nivel național chiar din sala de tranzacții a importanței Burse de Valori din Chicago, cinci ani mai târziu devenea prezentatoarea singurei emisiuni transmise la nivel global a celui mai popular canal TV de afaceri din lume, CNBC. Nicole Lapin are în portofoliu și performanță de a fi devenit cea mai tânăra prezentatoare a postului CNN din toate timpurile, fiind în prezent frecvent invitată în cal itate de expert financiar la unele dintre cele mai populare talk-show-uri din lume precum: Good Morning America (ABC News), Dr. Oz (Sony Pictures Television) sau Entertainment Tonight (CBS Distribution).

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nicole Lapin

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 9786069136768

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon