TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea banilor AI-KAS-CARTEB-21-N-001
Cartea banilor
Vezi
galerie

Cartea banilor

de

Id: #371495

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea banilor: Înfloritoarea viață a banilor și felul în care istoria lor ne-a modelat pe noi / Coined: The Rich Life of Money and How Its History Has Shaped Us de Kabir Sehgal este cartea care îți va lămuri toate, sau aproape toate, curiozitățile pe care le aveai despre bani. Kabir Sehgal abordează subiectul banilor într-o manieră interdisciplinară, aceștia fiind priviți din perspectiva unor discipline diferite - de la biologie, psihologie și antropologie la istorie și teologie. Cartea îți vorbește astfel despre originea banilor, diferitele moduri de utilizare ale acestora, felul în care s-au schimbat ei de-a lungul timpului, formele lor viitoare, motivele pentru care atârnă atât de greu în viața noastră și, în cele din urmă, despre modul în care ar trebui folosiți.

 

Ideea scrierii cărții a apărut în momentul în care a început marea criză financiară din 2008. Propunându-și să afle cât mai multe despre criza financiară și cauzele ei, Kabir Sehgal a studiat istoria economică și operele filosofilor economici, ajungând astfel să își pună o întrebare mult mai provocatoare, și anume: „Ce au banii, de nu reușim să-i stăpânim?” Așa a început ambițiosul demers al autorului de a ne prezenta întreaga semnificație pe care o au banii pentru noi. 

Așadar, dacă și tu ți-ai pus la un moment dat întrebarea: „Ce au banii, de fac să se învârtă lumea?”, te invit la bordul acestei lecturi fascinante, care îți oferă o privire caleidoscopică asupra banilor, dar și asupra istoriei umanității. 

extinde
 

Detalii produs

Autor:

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9786069137451

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon