TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tracțiune. Preia controlul afacerii tale AI-GIW-TRPCAT-19-N-001
Tracțiune. Preia controlul afacerii tale
Vezi
galerie

Tracțiune. Preia controlul afacerii tale

de

Id: #307511

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tracțiune: Preia controlul afacerii tale / Traction: Get a Grip on Your Business de Gino Wickman este cartea de business care îți dezvălui secretele consolidării afacerii tale cu ajutorul SOA. Sistemul de Operare Antreprenorial (SOA) este un sistem global și autonom, care abordează cele șase aspecte fundamentale ale unei afaceri.

Tot aici vei descoperi modalități simple, dar eficiente de administrare a unei companii, care te vor ajuta să îți conduci afacerea nu doar mai bine, ci și mai relaxat.

Cartea se adresează în primul rând antreprenorilor și cuprinde și o dedicație adresată lor: „Am un mare respect pentru tine, antreprenorule. Îți asumi riscuri, eșți motorul economiei, îți menții țara în avanposturile inovației și sacrifici totul pentru a-ți îndeplini visurile. Drept rezultat, creezi majoritatea locurilor de muncă și le oferi oamenilor posibilitatea de a-și îndeplini la rândul lor visurile. Pasiunea și țelul meu sunt să te ajut să reușeșți. Așadar, să pornim în această călătorie închipuindu-ne cum ar arăta compania ta după implementarea SOA.

extinde
 

Detalii produs

Autor:

Data apariției: ianuarie 2019

Titlu original: Traction : Get a Grip on Your Business

ISBN: 9786069134962

Copertă: Paperback

Număr pagini: 348

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Act și Politon

Teme: pasiune

 

Loc în topurile Cartepedia