TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Company of One. De ce vor revoluționa piața afacerile mici 978-606-722-427-6
Company of One. De ce vor revoluționa piața afacerile mici
Vezi
galerie

Company of One. De ce vor revoluționa piața afacerile mici

de Paul Jarvis

49 lei
În stoc
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 29.09.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
Adaugă la wishlist

Descriere produs

Descoperă cartea Company of One. De ce vor revoluționa piața afacerile mici de Paul Jarvis apărută la editura Publica

Company of One este o abordare nouă și proaspătă, axată pe ideea de a rămâne mic și de a evita creșterea, pentru afacerile de orice dimensiune. Nu ca freelancer plătit la bucată și nici ca startup antreprenorial care vrea să crească cât mai curând posibil, ci ca o firmă mică și hotărâtă să rămână așa. Când rămâi mic poți avea libertatea de a urmări plăcerile mai importante din viață și poți evita bătăile de cap apărute când ai de-a face cu angajați, cu ședințele lungi sau cu extinderea. Company of One prezintă această strategie unică de afaceri și arată cum o poți face să funcționeze pentru tine, generând flux de numerar permanent.

Paul Jarvis a părăsit lumea corporatistă când și-a dat seama că lucrul într-o lume cu multă presiune și celebritate nu corespundea ideii lui de succes. Acum lucrează pentru sine însuși, din casa lui aflată pe o insulă mică și luxuriantă din apropiere de Vancouver, și duce o viață mult mai împlinită și mai productivă. În plus, nu mai trebuie să suporte un mediu care cere permanent mai multă productivitate, mai multe rezultate și mai multă creștere.

În Company of One, Jarvis arată cum poți găsi calea potrivită pentru a face același lucru, de exemplu cum să te pregătești de lansare, cum să-ți stabilești veniturile dorite, cum să gestionezi crizele neașteptate, cum să-i faci fericiți pe clienții tăi principali și, desigur, cum să faci toate astea fără ajutorul nimănui.

extinde

Detalii produs

Autor: Paul Jarvis

Traducător: Raluca Chifu

Data apariției: mai 2021

ISBN: 978-606-722-427-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm

Editura: Publica

Titlu original: COMPANY OF ONE: Why Staying Small is the Next Big Thing for Business

Pagini: 296

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Opinii editoriale

Aceasta este o carte minunată pentru oricine constată, așa cum am făcut-o eu, că modelele clasice, bazate pe „mare, repede, mult”, nu i se potrivesc. Este reconfortant să știi că poți alege să nu crești de dragul creșterii, ci să rămâi, strategic, un business mic. Dar prosper. Într-o lume care a făcut din ideea de scalare un imperativ pentru orice antreprenor, Paul Jarvis oferă un model alternativ cu care știu că mulți dintre noi vom rezona. 

Andreea Roșca, gazdă The Vast & The Curious și coautoarea cărții Cei care schimbă jocul

Nu ești un robot, așadar de ce ți-ai conduce compania ca un robot? Company of One îți arată o altă cale. Dacă te-ai întrebat vreodată cum poți avea o afacere care lucrează pentru tine – nu invers –, ai nevoie de această carte. 

Chris Guillebeau, autorul bestsellerurilor Bani extra job și Startup de 100$
Paul Jarvis
autor

Ca designer corporatist în domeniul tehnologiei și consultant în...

vezi autor

Opinia cititorilor