TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Comunicarea cu oamenii dificili CV-ROC-COMCOD-18-N-001
Vezi
galerie

Comunicarea cu oamenii dificili

de Roberta Cava

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #254641

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Specialistă în domeniul resurselor umane și în dezvoltarea abilităților de comunicare în afaceri, Roberta Cava a elaborat un program care te va ajuta să relaționezi mai ușor cu oamenii dificili și să gestionezi eficient situațiile problematice provocate de aceștia. Peste 55 000 de persoane au beneficiat până în prezent de tehnicile prezentate în această carte, în cadrul seminarelor organizate de autoare pe tot mapamondul.


În comunicare avem o regulă de bază: nu există oameni dificili, există numai oameni cu care trebuie să învățăm cum să ne purtăm.

 

Autoarea acestei cărți ne ajută să identificăm tipurile de persoane dificile, ne propune modalități de soluționare a conflictelor și ne arată cum să ne adaptăm stării de spirit a persoanelor din jur. Iar în final vom ști să ne rezolvăm conflictele cu așa-zișii „oameni-problemă“.

 

Te poți întâlni cu oameni dificili la orice pas: bolnavi închipuiți, sabotori, bârfitori, „bombe cu ceas“, ze­fle­­mitori… Să îi ocolești nu este întotdeauna o soluție. Roberta Cava îți propune câteva abilități de comunicare cu ajutorul cărora vei putea face față cu brio oricărui astfel de om: parafrazarea, feedbackul, cunoașterea limbajului nonverbal, ascultarea și teh­nica discului stricat.

 

În această ediție a cărții, Roberta Cava a adăugat noi idei și strategii referitoare la probleme precum bullying-ul la locul de muncă, demotivarea și con­flic­tele de personalitate. Autoarea prezintă nume­roase dificultăți care pot apărea la serviciu și metode eficiente de a le rezolva, pentru ca relațiile dintre șefi, colegi și clienți să fie cât mai armonioase.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roberta Cava

Traducător: Andreea Rosemarie Lutic

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: Dealing with difficult people. How to deal with nasty customers, demanding bosses, and annoying co-workers

ISBN: 978-606-44-0081-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 312

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: conflict

 

Din blogul Cartepedia

Andrei Pârva Andrei Pârva

,,Roberta Cava lucrează în domeniul resurselor umane din anul 1974. Aceasta deține companii de training în SUA, Australia și Canada și ține seminare cu tematici diferite în toate colțurile lumii, iar ce......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Roberta expune pe îndelete diferite metode prin care să facem față situațiilor problematice.

Geraldine Tan

Nu mi-a plăcut niciodată să discut afaceri la telefon cu clienții dificili. Însă Roberta mi-a dat încredere să aplic sfaturile ei când trec prin asemenea situații.

Nazlin Bte Mohd Hilal

„O carte bună pentru oricine! Nu doar pentru afaceriști, ci, efectiv, pentru oricine care lucrează cu oameni.

Christopher T. Linsen
Roberta Cava
Roberta Cava
Autor

Roberta Cava lucrează în domeniul resurselor umane încă din 1974. Deţine compani...

vezi autor