TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Magia gesturilor simple și solidaritatea în vremuri de restriște IN-DNL-MGSISN-20-N-001
Magia gesturilor simple și solidaritatea în vremuri de restriște
Vezi
galerie

Magia gesturilor simple și solidaritatea în vremuri de restriște

de Laurențiu Corban, Dragoș Nedelescu

Titlu apărut în colecția Coronavirus 2020 la Integral

Id: #313986

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Colecția Coronavirus 2020 (vol. X)

Urgia și năpasta au scos din noi o mulțime de lucruri la care poate că nu ne-am fi așteptat niciodată, dar au lăsat loc și pentru o mulțime de întâmplări uluitoare, care au reușit să ducă fapte și întâmplări altminteri obișnuite dincolo și dincoace de hotarul magiei:

Un centenar vindecat miraculos, speranța unui popor întreg lovit de năpastă; Dincolo de Zid. Pe cal, spre maternitate, la prima întâlnire cu pruncul; Un Robinson Crusoe al timpurilor noastre; Băiatul care sfidează legenda Meșterului Manole; Medicul din Infernul de la Suceava; Cântăreața care s-a oferit voluntară la secția de boli infecțioase.

La 80 de ani, în prima linie la Terapie Intensivă: „Cum să-ți fie teamă de o boală?!”; Eroismul unui soldat la 99 de ani; Sfaturi din Spațiu; În izolare cu cele 20 de amante dar fără cele 7 soții; O lecție în Ashramul Beatles.

Rămas șomer din cauza pandemiei, a primit vestea care i-a schimbat viața: „M-am aranjat pentru totdeauna”; Andra tutto bene?… Cum se vede Lombardia din carantină; Mărturia unui supravieţuitor al Covid-19: „Sunt viu. M-au scos din sicriu”.

Magia gesturilor simple și solidaritatea în vremuri de restriște; O iubire unică la frontieră sau înțelepciunea pasiunii; Izolare în Paradis; Povești despre fapte bune în timpuri rele; Ce s-a petrecut, în fața credincioșilor, chiar în Duminica Floriilor pentru catolici; Monseniorul Vladimir Ghika și odiseea Spinului Divin de la București.

…și alte povești miraculoase cu care oamenii au sfidat Covid-19!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Laurențiu Corban, Dragoș Nedelescu

Data apariției: aprilie 2020

ISBN: 978-606-992-436-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 184

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral

 
Toate categoriile:
Cărți Non-ficțiune