TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Deserturi

Academia Barilla
Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8653-82-2
Dimensiuni: 11,5x15 cm
Tip copertă: Paperback

Deserturi

MAI MULTE DESPRE CARTE

Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestareculinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

Fiecare regiune din Bel Paese („frumoasa ţară”, cum îşi numesc italienii patria) se laudă cu o bogăţie de dulciuri specifice, de la simple preparate născute în casele oamenilor de rând, până la cele mai elaborate reţete, dovadă a măiestriei culinare, create la marile curţi ale Renaşterii. Există pateuri mici şi deserturi cât să le iei cu lingura; prăjituri, gogoşi şi tarte; îngheţate şi sorbeturi; şi dulciuri pe bază de fructe.

Aproape toate deserturile cuprinse în acest volum, selectate de Academia Barilla,sunt embleme regionale care au devenit, azi, delicatese naţionale. La urma urmei, ce ar fi bucătăria italiană fără deserturile ei?


Autor: Academia Barilla
Data apariției: octombrie 2016
Editura: Meteor Press
Pagini: 96
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
desert, artă culinară, cursuri practice
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus