TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Să gătim cu Jamie CV-JAO-SGCJCS-07-N-001
Vezi
galerie

Să gătim cu Jamie

de Jamie Oliver

Titlu apărut în colecția Descoperă-l pe Jamie Oliver la Curtea Veche

Id: #208315

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să devii un bucătar mai bun
 

Descriere produs

Acum e momentul să vă afirmaţi şi să duceţi mai departe fantastica dumneavoastră moştenire culinară!

 

Nici nu vă pot spune cât de mult am visat să scriu această carte. Este cea mai grozavă carte pe care am realizat-o vreodată şi m-am străduit să iasă o lucrare clasică şi modernă în acelaşi timp, valabilă azi şi pentru totdeauna. Indiferent dacă sunteţi student, un cuplu de tineri, un bucătar cu experienţă sau un începător în domeniu, vă stau la dispoziţie o sumedenie de reţete simple şi accesibile, cu care îi veţi da gata pe membrii familiei şi pe oaspeţi. Cartea conţine şi informaţii despre echipamentele de care consider că aveţi nevoie în bucătăria dvs., sfaturi despre cum să recunoaşteţi şi să gătiţi diferite tipuri de carne, precum şi sugestii privind cumpărarea unor produse de cea mai bună calitate. Având în vedere faptul că se consumă din ce în ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist că oamenii nu mai au suficientă încredere în ei ca să gătească.



Şi ştiţi ceva? De vreme ce oricum o să mâncaţi de trei ori pe zi tot restul vieţii dumneavoastră, poate n-ar fi rău să învăţaţi să gătiţi bine şi cu plăcere! Aşa că suflecaţi-vă mânecile şi lăsaţi-mă să vă ajut.



P.S. Apropo, ar trebui să vă bucuraţi că aţi cumpărat această carte, deoarece fiecare bănuţ rezultat din vânzarea ei va fi investit în a-i instrui şi inspira pe tinerii defavorizaţi din toată lumea să-şi facă o carieră în domeniul culinar prin intermediul fundaţiei Fifteen. Vă mulţumesc din partea lor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jamie Oliver

Traducător: Andreea Rosemarie Lutic

Coperta de: David Loftus , Chris Terry

Data apariției: 2007

Titlu original: Cook with Jamie

ISBN: 978-973-669-433-2

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 18,7×24,5 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: pasiune

Jamie Oliver
Jamie Oliver
Autor

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar şi al campaniilor pe ace...

vezi autor