TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Să gătim cu Jamie. Cum să devii un bucătar mai bun

Jamie Oliver
Colecții/Serii: Colecţia Jamie Oliver
Cum să devii un bucătar mai bun Nici nu vă pot spune cât de mult am visat să scriu această carte. Este cea mai grozavă carte pe care am...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-669-433-2
EAN-16: 5948486005216
Dimensiuni: 18,7×24,5 cm
Tip copertă: Hardcover

Să gătim cu Jamie. Cum să devii un bucătar mai bun

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cum să devii un bucătar mai bun

Nici nu vă pot spune cât de mult am visat să scriu această carte. Este cea mai grozavă carte pe care am realizat-o vreodată şi m-am străduit să iasă o lucrare clasică şi modernă în acelaşi timp, valabilă azi şi pentru totdeauna. Indiferent dacă sunteţi student, un cuplu de tineri, un bucătar cu experienţă sau un începător în domeniu, vă stau la dispoziţie o sumedenie de reţete simple şi accesibile, cu care îi veţi da gata pe membrii familiei şi pe oaspeţi. Cartea conţine şi informaţii despre echipamentele de care consider că aveţi nevoie în bucătăria dvs., sfaturi despre cum să recunoaşteţi şi să gătiţi diferite tipuri de carne, precum şi sugestii privind cumpărarea unor produse de cea mai bună calitate. Având în vedere faptul că se consumă din ce în ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist că oamenii nu mai au suficientă încredere în ei ca să gătească. Acum e momentul să vă afirmaţi şi să duceţi mai departe fantastica dvs. moştenire culinară!

Şi ştiţi ceva? De vreme ce oricum o să mâncaţi de trei ori pe zi tot restul vieţii dumneavoastră, poate n-ar fi rău să învăţaţi să gătiţi bine şi cu plăcere! Aşa că suflecaţi-vă mânecile şi lăsaţi-mă să vă ajut.

P.S. Apropo, ar trebui să vă bucuraţi că aţi cumpărat această carte, deoarece fiecare bănuţ rezultat din vânzarea ei va fi investit în a-i instrui şi inspira pe tinerii defavorizaţi din toată lumea să-şi facă o carieră în domeniul culinar prin intermediul fundaţiei Fifteen. Vă mulţumesc din partea lor.

Pentru mai multe informaţii despre munca noastră cu aceşti tineri, vizitaţi site-ul www.fifteenfoundation.org.uk

Autor: Jamie Oliver
Traducător: Andreea Rosemarie Lutic
Coperta de: Chris Terry, David Loftus
Data apariției: 2007
Editura: Curtea Veche
Titlu original: Cook with Jamie
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
bucătarie, reţete, jamie oliver, echipamente, moştenire culinară
  • Jamie Oliver Jamie Oliver - Autor
    Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, „The Cricketers“, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor