TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

La curtea lui Ceaușescu. Dezvăluiri despre viața de familie a cuplului prezidențial

Maria Dobrescu
Colecții/Serii: Special
La curtea lui Ceaușescu este, într-un fel, cronica unei familii. Cu părțile ei vizibile, dar și ascunse. Cu tabieturile ei. Cu un...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7780-07-8
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

La curtea lui Ceaușescu. Dezvăluiri despre viața de familie a cuplului prezidențial

MAI MULTE DESPRE CARTE

La curtea lui Ceaușescu este, într-un fel, cronica unei familii. Cu părțile ei vizibile, dar și ascunse. Cu tabieturile ei. Cu un amalgam de fapte și gesturi mărunte, care dau măsura personalității și caracterului unui om. Un mozaic multicolor și viu, format din clipe minunate, zile și ani. Ca în orice familie, de fapt. Numai că aceasta este cronica vieții de familie a celui care a fost, vreme de 25 de ani, secretarul general al partidului comunist și președintele României. Un președinte care a instaurat cel mai represiv regim politic din această parte a Europei. 

Așadar, să nu ne lăsăm furați de tonul blând al narațiunii. Faptele povestite de Suzana Andreias sunt cu totul și cu totul inedite. Ele dezvăluie o altă față a dictatorului: cea de acasă. Cum se comportă în familie "eroul" de la Scornicești? Ce mâncăruri preferă? Cum se îmbracă și cum se purta cu soția lui, Elena? Cum ne vedea pe noi, poporul de rând? 
Iată câteva întrebări la care puțini oameni ar putea da un răspuns. Amintirile Suzanei Andreias, femeia care a stat în preajma familiei Ceaușescu aproape trei decenii, ne oferă răspunsuri la toate aceste întrebări.

Autor: Maria Dobrescu
Data apariției: 2004
Editura: Amaltea
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
istorie, biografie, Nicolae Ceaușescu, România, comunism, viață de familie

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus