TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Omul Ultra

Rich Roll
De la supraponderal, la campion de anduranță - povestea celei mai uimitoare transformări fizice. În noaptea dinaintea zilei în care...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-33-0400-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Omul Ultra

MAI MULTE DESPRE CARTE

De la supraponderal, la campion de anduranță - povestea celei mai uimitoare transformări fizice.


În noaptea dinaintea zilei în care împlinea 40 de ani, Rich Roll a avut revelația înspăimântătoare a viitorului său. Cântărind cu aproape 25 de kilograme mai mult decât normalul și incapabil să urce câteva scări fără să gâfâie, a putut să vadă care era rezultatul stilului său de viață complet sedentar – și ce fel de schimbare trebuie să adopte pentru a obține rezultate reale. Adoptând o nouă rutină care punea pe primul loc nutriția din plante si antrenamentele zilnice, Rich s-a transformat – în doar câteva luni – dintr-un bărbat total ieșit din formă, într-o adevărată „mașinărie“ destinată sportului de anduranță.

„Omul ultra” relatează călătoria remarcabilă a lui Rich spre linia de start a competiției de elită Ultraman, care îi supune pe cei mai în formă oameni din lume la un calvar de peste 500 de kilometri străbătuţi înot, pe bicicletă și în alergare.

Și, după acest test, Rich a trecut cu succes de unul chiar mai dificil: EPIC5 – cinci triatloane pe distanța folosită la competiția Ironman, fiecare dintre ele pe o insula diferită din arhipelagul Hawaii, toate finalizate în mai puțin de o săptămână.

„Omul ultra” este un portret minunat despre ceea ce poate realiza puterea voinței. Ne provoacă pe toți să ne gândim din nou la ce suntem capabili să realizăm și ne îndeamnă, implicit și explicit, să „trecem la treabă“.

Data apariției: martie 2016
Editura: Litera
Titlu original: Finding Ultra
Pagini: 352
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
supraponderal, stil de viață, obezitate, sedentarism, nutriție, dietă, antrenament, anduranță, sport, competiție, Ultraman, epic5, triatlon, voință, slăbire, fitness
Locuri în topurile Cartepedia
  • Rich Roll - Autor
    Rich Roll a avut numeroase apariții la CNN și a fost numit de către revista Men’s Fitness „unul dintre cei mai în formă 25 de oameni din lume“. Este absolvent al Universității Stanford și al Facultăţii de Drept de la Cornell. Îl puteți găsi pe richroll.com.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus