TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dependente de sex sau amante

Paula Izquierdo
Colecții/Serii: Erotikos
Volumul Dependente de sex sau amante pornește de la ipoteza conform căreia căutarea plăcerii este axa în jurul căreia s-a rotit...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-143-310-3
EAN-16: 978973143310
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dependente de sex sau amante

MAI MULTE DESPRE CARTE

Volumul Dependente de sex sau amante pornește de la ipoteza conform căreia căutarea plăcerii este axa în jurul căreia s-a rotit de-a lungul timpului istoria ființei umane. Această problematică a dat naștere unei întrebări provocatoare: în ce măsură este dependentă de sex o femeie care dă frâu liber propriului libido?

Cartea spune povestea unor femei celebre care au trăit pentru şi prin plăcere, sexualitatea fiind fundamentală în viețile lor. Este vorba, printre altele, despre Elisabeta I a Marii Britanii, Erzsébet Báthory, Ecaterina cea Mare, Pauline Bonaparte, George Sand, Lola Montes, Contesa de Castiglione, Sarah Bernhardt, Colette, Natalie Barney, Mata Hari, Isadora Duncan, Alma Mahler, Virginia Woolf, Simone de Beauvoir, Anaïs Nin, Joan Crawford, Josephine Baker, Edith Piaf sau Janis Joplin.  Caracteristica comună a tuturor acestor femei era că aveau o personalitate puternică pe care şi-au impus-o în fața uzanțelor şi a codului vremii. 

Autor: Paula Izquierdo
Traducător: Adelina Mioara Angheluță
Data apariției: 2009
Editura: Nemira
Titlu original: Sexoadictas o amantes
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură erotică, feminitate, tabu, plăcere, îndrăzneală, femei celebre, sexualitate

Opinia cititorilor