TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Destine ca-n filme (vol.1) AL-OAG-IIMDCF-15-N-001
Vezi
galerie

Destine ca-n filme (vol.1)

de Oana Georgescu, Iuliana Marciuc

Id: #241267

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Destine ca-n filme“ este o emisiune despre oameni obișnuiți aflați în situații neobișnuite, despre clipe, momente, întâmplări care le-au schimbat viața, despre destinul pe care le-a fost dat să-l trăiască.  

Am mers alături de echipa mea în cele mai inedite și neașteptate locuri din București și din țară pentru a cunoaște astfel de oameni, pentru a aduce în fața publicului telespectator emoția, pasiunea, speranța, hotărârea, bucuria, drama, deznădejdea.... Și am încercat să îi fac pe interlocutorii mei să povestească despre acele clipe din viață care le-au schimbat destinul pentru totdeauna.

Iată de ce am avut ideea apariției acestei cărți, la care au contribuit membri ai echipei, colegi, colaboratori și prieteni adevărați, dar și protagoniștii – personajele principale ale acestei „povești“ cu mai multe istorisiri. Veți afla crâmpeie din viața personajelor, le veți simți emoțiile, trăirile, vă veți identifica, poate, cu momentele de cumpănă care le-au schimbat destinul, cu lupta lor pentru onoare, supraviețuire și – de ce nu? – pentru un destin mai bun.”

Iuliana Marciuc

extinde
 

Detalii produs

Autor: Oana Georgescu, Iuliana Marciuc

Data apariției: septembrie 2015

ISBN: 978-973-724-951-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

Teme: destin, emoții, prietenie