TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Kate Moss. Dependentă de dragoste

Fred Vermorel
Colecții/Serii: Biografii
Aceasta analiza independenta si detaliata a carierei si personalitatii sale are ca punct de plecare perioada plina de rataciri a adolescentei din...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-119-1
Dimensiuni: 15x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Kate Moss. Dependentă de dragoste

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aceasta analiza independenta si detaliata a carierei si personalitatii sale are ca punct de plecare perioada plina de rataciri a adolescentei din inverzitul Croydon si ajunge pana la evolutia sa uimitoare, ii trece in revista pe fotografii (si iubitii) care au ajutat-o de-a lungul drumului, mentioneaza celebra poveste de dragoste cu Johnny Depp si cu numerosi alti iubiti faimosi pe care i-a avut, abordeaza si legatura tot mai bizara cu Peter Doherty, care a facut-o sa isi piarda foarte multi prieteni, din cauza expunerii in paginile ziarelor de scandal.Kate Moss iubeste riscul, este "dependenta de dragoste".

Provoaca orice si pe oricine, uneori, poate manata de un impuls autodestructiv. Dar datorita integritatii si stilului pe care il abordeaza, este mult mai mult decat un chip dragalas. Moss este un adevarat simbol cultural.O carte la fel de sexy, provocatoare si alerta, ca si supermodelul pe care il are drept personaj, in linia biografiilor anterioare care au daramat tabuuri, semnate de Fred Vermorel, de la Sex Pistols la Kate Bush si Vivienne Westood.

Autor: Fred Vermorel
Data apariției: iunie 2007
Editura: Allfa
Pagini: 296
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
non-fiction, fashion, biografie, dragoste, vedete

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus