TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Despre lucrurile simple PO-MIR-DESPLS-13-P-001
Vezi
galerie

Despre lucrurile simple

de Mihaela Rădulescu

Id: #236153

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a II-a, revăzută de autoare
 

Descriere produs

O nouă ediție a volumului Despre lucrurile simple, semnat de Mihaela Rădulescu, autoarea bestsellerurilor Niște răspunsuri și Întreabă-mă orice.

 
Văd această carte ca pe un autoportret al Mihaelei, scris cu sinceritate și extrem de asumat – pentru că Mihaela nu numai că are opinii, dar le și expune fără nici o teamă, fără pic de menajamente, nici față de ea și nici față de subiecții sau faptele despre care scrie. Te invită în lumea ei, care, controversată sau nu, este una aparte, fascinantă, la care privești cu răsuflarea tăiată pentru că nu știi niciodată ce va fi... next.” - Roxana Voloșeniuc – redactor-șef al revistei Elle
extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihaela Rădulescu

Prefaţator: Alex. Leo Şerban

Data apariției: 2013

ISBN: 9789734639809

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 12x18,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Opinii editoriale

Mărturisesc că nu sunt un fan showbiz și am urmărit la modul minimal (ca să nu zic «deloc») dezbaterile înfocate din această arenă. Am prejudecata că domeniul este plin de pupeze și cocoși și competiții hormonale a căror patimă întrece lejer cearta motanilor din fața blocului meu. Dar există și caractere, indiferent cât de ciudat vi se pare. Sunt oameni-oameni, cu suflet, necazuri, bucurii și o complexitate existențială care nu răzbate dincolo de sticla sclipitoare a ecranului. Sau, pe șleau, sunt la fel ca voi, nici mit, nici legendă. Cu aceleași chestiuni de rutină zilnică, temeri, neîmpliniri, mâhniri, decepții, satisfacții, bucurii mai mărunte sau mai mari, noianuri de întrebări cu sau fără răspuns, oameni care iubesc marea, plaja, soarele, dansul și dragostea prietenilor, oameni care au nevoie de un partener, care-și iubesc copiii și au trecut prin aceleași chinuri ale facerii. Oameni reali. Astfel, dacă vă puneți întrebarea «de ce aș citi o carte scrisă de Mihaela Rădulescu?», mai bine întrebați-vă «de ce aș citi o carte așa, în general?». Dacă nu găsiți răspunsul la a doua, nu vă mai chinuiți cu prima. Nu veți consuma un ziar de scandal, ci veți fi aduși mai aproape de continuum-ul naturii umane. Nu veți privi un centerfold, ci – posibil – propria imagine, în aceeași oglindă. Și, ca bonus, vă asigur că o să aflați mai multe decât v-ați imaginat despre cartea voastră de vizită și cam cum ar trebui întrebuințată. Asta în caz că nu ați scofâlcit-o deja.

Miron Iancu
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu
Autor

Mihaela (Rădulescu) Schwartzenberg poartă următoarele pălării: personalitat...

vezi autor
Alex. Leo Şerban
Alex. Leo Şerban
Prefaţator

Alex. Leo Şerban (1959-2011) a fost critic de film, jurnalist, traducător și art...

vezi autor