TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O viaţă fără limite PP-CWM-O00VFL-13-N-001
O viaţă fără limite
Vezi
galerie

O viaţă fără limite

de Chrissie Wellington, Michael Aylwin

Titlu apărut în colecția iTri la Preda Publishing

Id: #245460

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Menţineam un ritm constant pe bicicletă de aproape 161 km. Drumul arid străbătea colinele de lavă stratificată, care tolerau prea puţină viaţă printre stâncile lor. Din când în când un tufiş se ivea pe marginea drumului, într-o izolare splendidă dar, în afară de acesta, doar linia lungă şi albă de pe marginea şoselei îmi era tovarăş de drum. Soarele arzător plutea deasupra noastră atât de sus, încât nici eu nici bicicleta nu lăsam vreo umbră pe caldarâm. Drumul se întindea liber înaintea mea, acum fără ciclişti. Conduceam cursa.”

 

Ȋn  octombrie 2007, Chrissie Wellington, o necunoscută de treizeci de ani din Norfolk, a şocat lumea triatlonului, câştigând Campionatele Mondiale Ironman din Hawaii, una dintre cele mai dificile evenimente sportive de o zi – o cursă de înot de 3.86 km, una de ciclism de 180 km de-a lungul înăbuşitoarelor câmpuri de lavă şi la final o cursă de maraton (42.195 km). Cu doar nouă luni înainte lucra la Whitehall, ca simplu funcţionar public.

 

Chrissie Wellington este recunoscută acum drept unul dintre cei mai buni triatlonişti ai tuturor timpurilor, multiplă campioană mondială Ironman, care a stabilit numeroase recorduri mondiale, cu timpi consideraţi a fi imposibil de realizat de către femei. In O viaţă fără limite, o fată obişnuită, pasionată şi ambiţioasă spune povestea extraordinară despre cum a devenit cel mai mare atlet britanic de anduranţă al generaţiei sale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Chrissie Wellington, Michael Aylwin

Traducător: Ana-Maria-Nicoleta Mitrofan

Data apariției: iunie 2013

Titlu original: A Life Without Limits

ISBN: 978-606-93031-6-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 229

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing

 

Opinii editoriale

„Ceea ce mă uimeşte la Chrissie Wellington nu este că învinge, ci maniera în care o face. La fel ca şi Usain Bolt, Wellington a apărut de nicăieri şi şi-a zdrobit concurenţa. Experţii în atletism spun că Bolt a fost un fenomen aşteptat, dar Wellington a apărut pur şi simplu şi a început să câştige cu un avantaj relativ mare.”

James Cracknell

„Un sportiv de amplitudine internaţională, ale cărei performanţe nu pot fi puse sub semnul întrebării de nimeni, din niciun alt sport.”

Bretton Sutton